• Cursa Bloggerilor la Bob

  Intr-o dupa amiaza surfam pe Facebook si citeam noutatile. La un moment dat o postare a domnului blogger Chinezu imi atrage atentia.   Vorbea despre o cursa de bob a bloggerilor la care  participa si tare s-ar mai bucura daca l-am sustine.

  Pentru ca treaba cu bobul imi pare interesanta, desi a trecut multa vreme decand am facut o  tura cu acest motor de zapada, am dat frau tentatiei, si am facut click. Ma asteptam sa vad pregatiri pentru o cursa reala, in care buclele domului chinez  ieseau prin casca. Zapada pe vremea aia era cu duiumul. Era curioasa pe ce partie se organizeaza toata treaba.  Dar  joaca sta cumva altfel. Citandu-l pe dumnealui, mare maestro de ispravi 2.0, era o cursa virtual. normal 2.0.

  Isprava se numeste  Cursa Bloggerilor la Bob  o aplicatie online accesibila pe Facebook; cursa 2.0  are ca protagonisiti pe celebrii oameni ai blogosferei romanesti  Ana Modoran, Chinezu, si Radu Dumitru.

  Fiti gata  pe locuri start! Sa mutumim mai intai sponsorului   acestei competitii: Grupama Asigurari care a facut posibila aceasta intrecere  in popularitate.

  In ziua de 23 februarie, ora 09:28 domnul Chinez este pe primul loc cu 248 de voturi, urmat de domnul Radu Dumitru cu 92 de voturi, si a scurta distant ade Ana  Modoran cu 60 de voturi.   Concursul pentru utilizatorii de Facebook este urmatorul: votezi bloggerul favorit, iar daca acesta castiga, ai sansa de a castiga  in urma unui concurs de pe blogul sau,  un voucher  in valoare de 250 de euro pentr a-ti  cumpara echipament sportive.   De mentionat ca bloggerul  favorit poate fi  votat doar o singura data de acelasi utilizator.

  Putem decreta ca bloggerul Chinezu a plecat din start ca favorit. Deja casele de pariuri au facut jocurile, si putem deja sa stim cine castiga. Dar cine stie, noaptea e lunga, si maine  scorurile pot sa se schimbe.

  Acum ca mi-ati dat idei tare ar fi faina o competitie pe bune cu bobul asta.  Doritori?

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>