• Cursa de Ratuste 2022

  Vine cursa de Rățuște revine cu ediția a VI-a!. După o pauză de doi ani, rățuștele  sunt nerăbdătoare să se întreacă în cea mai amuzantă cursă a anului, pe Dâmbovița. Împreună cu Cluburile Rotaract din București, rățuștele ne invită la o nouă ediție plină de suspans și surprize.

  276313850_5364188913639851_1245739462281437672_n

  sursa: www.cursaderatuste.ro

  Cursa va avea loc pe 21 mai pe  râul Dâmbovița începând cu podul Hașdeu, în dreptul Parcului Izvor. Cu fondurile strânse se vor achiziționa proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici cu vârste fragede care încă mai au șansa de a nu deveni complet surzi, de a se integra în societate și de a merge la o scoală normală.Poti primi propria rățusca  în marea cursă a celor 5000 de rățuște de cauciuc pentru o donația minimă recomandată de 10 ron.

  Posesorul primei rățuște care trece de linia de finish va câștiga 500 Euro, oferiți de sponsorul  principal.

  Iar ca spectacolul să fie la cel mai înalt nivel, marea cursă va fi precedată de cursa celor 30 de rățuște gigant, decorate fiecare cu însemnele firmelor sponsor.

  M-am interesat si nu putem pastra rățuștele la finalul cursei.

  detalii despre eveniment pe pagina oficiala: www.cursaderatuste.ro/

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>