• De ce sa cumperi anvelope online de la AnvelopeMAG.ro?

  Mergand dupa cel mai bun pret am experimentat si senzatiie oferite de cumparaturile online in Romania. In ultimii ani lucrurile au luat o directie buna, numarul magazinelor online fiind in continua crestere. Insa ceea ce conteaz este dedicatie continua clientului. Precum e vorba din batrani: Clientul nostru, stapanul nostru.

  Recunosc ca stiu despre masini,cat stie ursul brun despre primii pasi ai omenirii pe marte.  Insa multi dintre cei din cercul meu de apropiati sunt pasionati, si fini cunoscatori, asa ca am mai prins din zborul vorbelor unele informatii.  Si cum nu putem fii buni la toate, mi-a fost incredintata cautarea unor site-uri si magazine ce comercializeaza anvelope, si accesorii masini. Asa ca astazi imi continui periplul prin lumea e-commerce din Romania, si mai jos iata recenzia mea despre magazinul de anvelope AnvelopeMag.

  As putea incepe cu aspectul  general al site-ului. Pagina se incarca repede, apar informatii importante, si de interes, optiunile meniului sunt vizibile. Produsele sunt impartite pe categorii si pot fi gasite cu usurinta. Experienta de navigare este placuta, grafica site-ului este buna, fiinf un echilibru intre imagine si text. Apar numere de telefon, casute ce trimit catre retelele de socializate, si bineinteles un blog. Aspectul profesionist al site-ului confera incredere potentialului comparator. Daca cauti anvelope vara vei gasi o variatate de modele de la diferite firme. Acum am citit ca Avon, pe langa un rau in Marea Britanie, si o firma de cosmetice si accesorii, reprezinta de asemenea un brand de anvelope. Cat traieste omul invata.

  Vorbind despre beneficii as putea enumera urmatoarele:

  -oferta vasta de peste 5000 de modele de anvelope in cele 5 depozie din tara;

  -produse variate aflate pe stoc;iar disponibilitatea de anvelope este actualizata mereu;

  -magazinul comercializeaza anvelope noi

  -indiferent de sezon gasiti anvelope de vara si anvelope de iarna

  -se ofera garantie de minim 3 ani

  -livrarea se face rapid oriunde in Romania, fiind gratuita incepand de la o comanda de minim doua anvelope online;

  -se ofera consultanta tehnica de specialitate

  cand v-ati cumparat ultima oara anvelope pentru masina, si ce parere aveti despre oferta de anvelope online de pe piata din Romania?

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>