• De Ziua Poeziei

  Cu prilejul Zilei Internaționale a Poeziei, “Clubul de lectură ARC – întâlniri inspiraționale” din Școala Metropolitană ARC (membră în rețeaua școlilor asociate pentru UNESCO) organizează două întâlniri cu poeți contemporani dedicate copiilor și adolescenților, pentru promovarea limbajului poetic și a rolului său în dialogul intercultural.

  Eveniment la Clubul de lectură- Școala Metropolitană ARC

  Luni, 20 martie și marți, 21 martie, la Librăria Cărturești- Verona, vor avea loc  două evenimente organizate de Fundația Romanian Business School și Clubul de lectură ARC în colaborare cu Librăria Cărturești, Editura Eikon și Biblioteca Metropolitană București – filiala Ienăchiță Văcărescu.

  20 martie, 13.30 -15.30 Poeții și copiii. Dezbatere despre locul poeziei în educația micilor cititori, poezii în lectura autorilor Maria Dobrescu și Marian Nicolae, prezentare de carte (Editura Eikon), poezii în lectura copiilor, piese muzicale pe versuri celebre.

  21 martie, 13:30 – 15:30 O aventură în universul poeziei. Elevii vor fi însoțiți în acest univers poetic de invitații speciali: scriitoarea Evelyn Croitoru, actrița Veronica Gheorghe care va recita din versurile poetei și din poeți clasici, actrița și poeta Oana Anghel și bibliotecar Panseluța Mare de la Biblioteca Metropolitană – filiala Ienăchiță Văcărescu. Ne vom bucura si de momente muzicale în care muzica lui Nicu Șandru și a Feliciei Popescu ( Grupul “Celest”) se alătură vibrației poetice.

  Proiectul “Clubul de lectură ARC – întâlniri inspiraționale” continuă!

  Acest proiect a fost inițiat în Școala Metropolitană ARC în anul 2022, pentru a încuraja lectura, a forma la copii și adolescenți nevoia de a înțelege lumea și viața, oamenii din jur și propriile experiențe, prin discuții lunare cu scriitorii cărților care îi insoțesc în dezvoltarea lor emoțională, care le dau repere de sens și semnificație.

  Despre FUNDATIA ROMANIAN BUSINESS SCHOOL-SCOALA METROPOLITANA ARC

  Şcoala Metropolitană ARC – Viitorul începe aici

  Înfiinţată în anul 2008, Şcoala Metropolitană ARC este acreditată de către Ministerul Educației Naționale, prin ordinul de ministru numărul 3635 din 29.04.2013, trecând prin toate fazele de evaluare, recunoastere și certificare a calităţii educaţiei oferite. Școala funcționează în prezent pe 3 niveluri de studiu (preșcolar, primar și gimnazial).

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>