• delicious-prima-platforma-gastronomica-ce-aduce-bucataria-americana-in-romania

  DelicioUS! – prima platformă gastronomică ce aduce bucătăria americană în România

  Website-ul ia forma unei cărți de bucate virtuale, împărtășind secretele gastronomiei americane și ingredientele specifice acesteia care sunt mai puțin cunoscute în bucătăriile românilor. Totodată, platforma aduce o serie de articole inspirate din cultura Statelor Unite ce spun povestea producătorilor locali, alături de o selecție de rețete originale sau reinterpretate de către chefi de renume internațional.

  delicious-prima-platforma-gastronomica-ce-aduce-bucataria-americana-in-romania

  Pe lângă conținutul informativ, conceptul își propune să faciliteze interacțiunea dintre importatorii autohtoni și producătorii de pe scena gastronomică a Statelor Unite. Astfel, reprezentanții industriei alimentare și cei din sectorul retail local pot intra ușor în contact cu cele mai importante 39 de asociații partenere americaneregăsite în  platformă. Demersul vizează în același timp dezvoltarea unor colaborări stabile și eficiente în ceea ce privește aprovizionarea dintr-o varietate de categorii de produse, printre care fructe, legume, cereale, produse de măcelărie, pește și fructe de mare, băuturi sau brânzeturi.

  DelicioUS! este un parteneriat între asociațiile comerciale americane și Departamentul de Agricultură al Statelor Unite ce are ca scop promovarea calității și diversității agriculturii americane, dar și a valorilor ce îi determină pe producători să ofere cele mai bune produse.

  Află mai multe despre proiectul DelicioUS! accesând noua platformă www.delicious-usa.ro

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>