• DevCon 2023

  DevCon, conferința premium dedicată profesioniștilor IT și pasionaților de tehnologie din România, revine în această toamnă pe 1-2 noiembrie cu a 5-a ediție ce va avea loc exclusiv fizic în București, la NORD Events Center by Globalworth. Peste 2000 de participanți sunt așteptați să ia parte la această experiență de învățare și networking, experiență cu prilejul căreia se pot conecta direct cu peste 50 de campioni și personalități de renume din domeniul tehnologic. Speakerii care își vor împărtăși ideile valoroase în cadrul evenimentului sunt reprezentanții unor companii de top precum Microsoft, Uber, RedHat, Moderne, Wix.com și nu numai. Subiectele principale care vor fi abordate în cele două zile de eveniment sunt Java, DevOps, IoT & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile și QA Automation.

  DevCon

  Pentru a 5-a ediție, DevCon revine la o experiență complet în persoană, cu peste 2000 de participanți și peste 30 de parteneri care vor avea șansa să interacționeze în cele două zile de eveniment. Principalul obiectiv pe care conferința și-l propune în acest an este acela de a oferi participanților un conținut de calitate, dar și de a crea un hub de tehnologie propice creării de conexiuni valoroase și schimbului de idei inovatoare. Astfel, DevCon nu este doar o experiență de învățare și networking, ci devine o sursă de inspirație și motivare pentru cei pasionați de tehnologie.

  În cadrul acestei ediții DevCon vor avea loc 6 conferințe dedicate în care vor fi abordate subiecte precum JavaDevOpsInternet of Things & CybersecurityDataArtificial Intelligence & Machine LearningWeb & Mobile și QA Automation. Totodată, de la eveniment nu vor lipsi nici sesiunile de tip masterclasssesiunile tehnicediscuțiile deschise și, cel mai important, Zona Expozițională. Agenda completă pentru cele două zile de eveniment poate fi accesată pe dev-con.ro/agenda.

  În cadrul conferinței vor fi prezenți peste 50 de experți din domeniul tehnologic, atât internaționali, cât și locali. Aceștia vor vorbi despre tendințele anului 2023 în materie de tehnologie, le vor împărtăși participanților părerile lor valoroase și, cel mai important, le vor oferi pasionaților de tehnologie o doză de inspirație.

  Liderii din domeniul tehnologic oferă accesul participanților la conținut tehnic avansat, susținut prin sesiuni dedicate, studii de caz, sesiunii de codare live, dar și prin prezentarea celor mai noi trenduri din domeniu. Printre principalele subiecte care vor fi discutate regăsim: ,,Powering ChatGPT with your own data” pe scena de Data, AI & ML, ,,Guardians of the IoT Realm: Defending Against Evolving Cyber Threats” pe scena de IoT & Cybersecurity și ,,Unleash the power of your applications with Micronaut and GraalVM” pe scena Java.

  Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, pe site-ul dev-con.ro.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>