• Digipedia

   

  Tehnologia a aparut din necesitatea noastra , sau necesitatea a aparut ca o nevoie a altora. Impusa sau nu, tehnologia a prins bine si evolueaza.

  Din punctual meu de vedere, tehnologia s-a infiltrat in Romania prin intermeiul jocurilor. De la lego, la Mario am vazut emanciparea  si evolutia societatii romanesti valabila doar prin alinierea la tendintele lumesti in tehnologie. Si iata-ne ajunsi in secolul XXI cu 100 de ani dupa secolul vitezei. Avem unul dintre cele mai mari viteze de internet. Si asta ne spune ceva despre noi. Chiar ne pricepem.

  Termenul gadget a trecut prin birou direct in bucatarie. Tehnlogia a devenit smart, sophisticated, and  easy to use. Cu cat mai simplu, cu atat mai bine.

  Pe blogul de tehnologie Digipedia am citit un articol ce defineste viziunea globala a viitorului in tehnologie. Do it your self este noua tendinta. Nu doar obiectele de mobilier se amsambleza acasa, si propria masina.

  Tabby este o masinuta pilot cu motor hybrid electric, care face vrum vrut dupa ce o ansamblezi exact ca o jucarie. SVehicle este o masina platforma disponibila pentru moment in doua variant Tabby si Urban Tabby. Cum e creata special pentru scopuri educative si de garement nu poti sa dai o tura cu ea pe autostrada (pentru moment  caci  oricum nu aveam autostrada).

  E  o jucarie auto ce se invarte in curtea companiei din Japonia. Fiecare comparator poate sa vina cu imbunatattii. Pentru ca fiecare  vrea sa –si crez eprpria masina, cum odata si-a facut propria casa, sau si-a croit pria rochie.

  Tehnologia inbunatatateste viata, sau nu. Depinde din ce unghi privesti lucrurile.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>