• DIPLOMA Show ediție aniversară

  Între 7 și 15 octombrie, are loc cea de-a X-a ediție DIPLOMA Show, la Combinatul Fondului Plastic din București, dar și în alte 10 locuri-cheie din București,  o ediție aniversară, 9 zile dedicate noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, 130 de lucrări artistice din 16 domenii creative, pregătite de 131 de artiști.

   

  382607435_701841675303219_5832117695512287638_n

  Festivalul pregătește evenimente tematice, masterclass-uri, workshopuri, dezbateri sau focus-grupuri, oferind atât o experiență urbană completă și un punct de întâlnire și socializare pentru noile talente și publicul larg, cât și pentru profesioniști din lumea artistică.
  DIPLOMA Show 2023 va fi și gazdă pentru o expoziție-invitată 20 FAI”, dezvoltată de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM), cu ocazia celebrării a 20 de ani de Design de Produs și Arhitectură de Interior din cadrul universității.
  Pe lângă tot ce se întâmplă la Combinat, ediția de anul acesta anunță și un traseu de 10 locuri une vor fi expuse lucrări de artă: Cărturești Carusel-Cărturești Verona – clădirea Globalworth Tower -Beans & Dots (Palatul Universul) – Aparterre –Sneaker Industry – Kraft Market –Ototo Amzei –ALTRNTV-Mugshot/
  DIPLOMA Show 2023 este singurul festival dedicat noii generații de artiști, arhitecți și designeri români și prezintă lucrări semnate de absolvenți ai facultăților vocațional-creative din România, arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design, selectate de către un Board Creativ, format din peste 70 de galeriști, artiști, manageri culturali, arhitecți, designeri, curatori și antreprenori în industriile creative: https://diplomafestival.ro/board-creativ-2023.
  Accesul la DIPLOMA Show și la toate evenimentele și activitățile din cadrul Combinatului Fondului Plastic este gratuit și se face printr-o rezervare în prealabil. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe paginile de social media dedicate evenimentului.
  sursa: https://www.facebook.com/diplomafestival

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>