• Elibereaza creativul din tine

  Creativitatea se defineste prin  capacitatea de a crea: emanarea de idei,  dezvoltarea si materializarea lor. In fiecare din noi traieste un omulet creativ, care ne scoate din dilema. Sunt multe intrebari care ne dau batai de cap: ce mai gatesc astazi, cum  mai port esarfa, cum sa inchei articolul, cum sa fac sa aranjez toate cartile ca sa si incapa in biblioteca?  Lumina de la capatul tunelului de multe ori intarzie sa  apara. Solutia sta in noi, dar fie nu o vedem, fie se ascunde ea, pentru ca nu suntem inca pregatiti sa o folosim.

  Fitnesul creative inseamna eliberarea ideilor creative care stau pitite in creier, dar carora le este frica sa iasa afara. Dezlantuie creativul din tine. Lasa deoparte stereotipiile si prejudecatile celor din jurul tau.  Ignora-i pe cei ce spun ca nu se poate, sau tu nu poti.  Cliseele habarnistului sunt deja plicitisitoare, si expirate din start: acela ce stie el totul,  si nici oricum, si a auzit el, a citit el. Experienta  face cat toate vorbele. Cartie se scriu din experiente, si mai putin din auzite.

  Lasa-te purtat de valul imaginatiei si elibereaza-ti gandurile creative.  Nu doar muschii  corpului se incordeaza, ci si cel al creierului se poate   tonifia.  Atunci cand te joci devii mai relaxat si mai increzator. Pur si simplu  nu mai iei lucrurile asa in serios. Te joci, inveti, castigi sub o formula noua. Sabia stresului care atarna deasupra capului brusc se evapora.

  Cand mergi la sala, si imbini sesiunile de cardio cu cele de fitness, atingi un balans al activitatilor fizice: pulsatie si relaxare, in pas grabit si in pas incet, inspiri si expiri.  Asa si cand lucrezi cu mintea: imbini viteza  de eliberare a ideilor cu analiza, procesarea, decizia, actiunea.

  Cardio- in multirea ideilor pentru a solution mai rapid obstacolele. Nu exista probleme, doar solutii. Fitness Creative  Studio inseamna incordarea creativitatii la maxim prin solutii practice, cazuri concrete, solutionare pas cu pas; gandesti, analizezi, generezi idei si energie si treci la treaba, arzi calorii fizic cat si intelectual.

  Te-ai uitat prea mult la televizor si ai depus grasime pe creier? Pai mergi la sala. La Creative Fitness studio inca mai sunt locuri.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>