• Festivalul Povestirilor de pe Via Transilvanica

  Între 9 și 11 septembrie, Via Transilvanica trece prin București! Descoperă România, de la Putna la Drobeta-Turnu Severin: destinații noi de călătorie, artiști și meșteșugari veniți de la ei de-acasă, mâncare bună și muzică live.
  302562865_1933770366828423_3745685468223102512_n
  Evenimentul este o bucățică din experiența drumului-manifest, chiar în mijlocul orașului – la Muzeul Național al Țăranului Român. Un teaser, un început, un motiv să te îndrăgostești și să vrei să-ți pui bocancii la treabă cât de curând.
  ?????????? ???????????? ?? ?? ??? ????????????? are de toate: Gastronomie locală, Destinații turistice, Producători, Muzică, Artă și Meșteșug, Proiecte și Asociații care cresc frumos comunitățile. Câte puțin din fiecare, reprezentate de oamenii dragi pe care i-am cunoscut în cei doi ani de experiențe pe VIA și pe care vrem să-i cunoști și tu, MUSAI.
  Ce se pregătește pentru Festivalul povestirilor de pe VT
  -Dezbateri și ateliere din locurile descoperite de echipa #cronicaridigitali în 2021 & 2022;
  -Proiecții video: oameni, locuri, povești, desene animate pentru copii. (Da! Vă așteptăm cu mic cu mare) și avanpremiera la București a filmului „Oamenii drumului: Terra Banatica”;
  – Soundtrack stories de pe Via;
  -Producători & Mesteșugari locali (sticlari, opincari, producători de teracotă etc);
  -Restaurantul „La mama – Clubul Țăranului” gătește chiar în fața voastră rețete de pe Via, culese și recomandate de Ciprian Muntele și Cosmin Dragomir, alături de poveștile lor;
  – Activări și momente artistice inspirate din întreaga experiență, cu oameni autentici – muzică din comunități, DJ set, EP-ul „drum”, realizat de Electric Brother cu sunete „culese” de pe Via Transilvanica.
  Intrarea se face pe bază de donație (Tășuleasa Social, asociația care se ocupă de proiectul Via Transilvanica, va beneficia de jumătate din suma colectată; cealaltă jumătate va fi direcționată către Human Made Art, ONG-ul care sprijină inițiativele Cronicari Digitali).
  Programul și lista participanților la Festival – aici: https://cronicaridigitali.ro/festival/

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>