• Fiesta continua si in August

  In cea mai cuptor luna din an, orasul aduce evenimente proaspete, pentru toate gusturile:

   

  *Summer Well, 13 august, Domeniul Stirbei

  *Crosul “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine”; pe 20 august, in Parcul Tineretului intre 09:00 si 10:45 sprinteaza pentru ceea ce conteaza. Inscreirea se face gratuit inainte de inceperea competitiei. Se anunta doua categorii: cursa de 18.km, si cea sportiva de 4.5km.

  *Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, Padurea Baneasa, 24 august

  *City Wave-distractie pe apa-in premiera va fi amplasat cel mai lung tobogan cu apa; in perioada 27-28 August  pe strada 13 septembrie intr-un decor inedit un slide cu o lungima de 330 m; evenimentul este deschis si famililor cu copii pana in 14 ani, pentru care s-a amennajat un culoar special. Pretul unui bilet este de 35 lei, iar mai multe detalii pe site-ul citywave.ro.

  *Summer Bike Fiesta, organizat de Revista Unica, in parteneriat cu Bucuresti Mall-Vitan; pe 27 august ora 16:30 plecarea se face din parcarea mall-ului spe Herastrau la roaba de cultura. Inscrierea se face pe site-ul revistei.

  *Festivalul Ambasadelor va avea loc intre 29 august si 4 septembrie in trei locatii Piata Universitatii, Teatrul National Bucuresti si Noul Cinema al Regizorului Roman (Muzeul National al Regizorului Roman). Programul poate vizualizat si descarcat pe site-ul evenimentului: festivalulambasadelor.ro.

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>