• Floraria Mobila – Flori in 2 ore

  Floraria Mobila-flori in 2 ore si transport gratuit.  Asa imi promite o pagina de  Facebok pe care tocmai am deschis-o.

  Nu fac lucrurile pe ultima suta de metrii decat in situatii dificile, si cand nu am de ales. Si pentru cadouri ma pregatesc din timp, cunosc zilele de nastere ale apropiatilor, si nu sunt niciodata luata prin surprindere. Chiar daca toata treaba asta cu time management nu mi se potriveste 100%, clipele de sarbatoare ma prind pregatita.

  Obisnuiesc sa cumpar cadouri atunci cand le descopar pe cele inspirate la momentul potrivit. Nu conteaza ca  februarie, si sarbatorita asteapta cadoul in martie. Fie si cu o luna inainte, sau chiar doua imi daca mi se ofera ocazia, cumpar ceea ce cred eu ca i se potriveste.

  Insa cu iubitorii de flori  lucrurile stau putin altfel. Florile trebuie sa fie proaspete, si ambalate in forme cat mai atractive. Iti dai seama cate buchete a primit la viata sa. Cum sa mergi asa cu un buchet banal cu 3 lalele? Trebuie sa cauti modele de diverse aranjamente florale si sa dai lovitura.

  IMG_0346-150x150

  Conceptul de livrare flori a a luat avant in Romania in ultimii ani. Nu mai avem timp. Asta e adevarul. Sa mergi pana la floraria de jos, sa alegi trei fire si sa fie impachetate intr-un staniol cu fundita roz e deja un obicei perimat. Si vad ca ne-am cam aliniat tendintelor. Daca tot taiem florile, eu zic sa o  facem cu arta.

  IMG_0441-150x150

   

   

  Aranjamentele florale sunt un gest de plin rafinament inca din cele mai vechi timpuri.  Rasfoind si bucurandu-ma de pozele ce aratau tot felul de creatii floristice, am aflat ca obiceiul aranjamentelor florale vin din indepartatul Egipt antic;  cu o vreme  frumoasa, clima blanda, si belsugul Nilului, dadeau nastere celor mai frumoase flori.  Si am asa impresia ca si faraonii Egiptului aveau livratorii lor de buchete si aranjamente florale, create la comanda in functie de eveniment, stare, sau sezon.Si nici lor nu le placea sa astepte.

  Asa ca am decis sa vad si eu sa ma bucur acum, cum se bucurau regii si reginele Egiptului de cele mai rafinate buchete , ei netrebuind sa se ridice de pe tron pentru asta. In 2 ore o Cleopatra a vremurilor noastre a primit un buchet de fericire, iar eu am invatat inca o lectie de istorie.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>