• Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition

  Food Bloggers Conference, evenimentul dedicat tuturor celor pasionati de gatit si arta culinara, revine pe 9 decembrie cu o noua editie in format hibrid, cu participanti in sala de conferinta de la Hotel JW Marriott Bucuresti, si cu o audienta online numeroasa.

  Food Bloggers Conference 2022

  Cea de-a 15-a editie reuneste creatori de continut si de bun gust, chefs renumiti, nume importante din sfera culinara locala si specialisti in marketing online cu experienta remarcabila.

  Evenimentul reprezinta o adevarata sursa de inspiratie pentru comunitatea culinara, aducand in prim-plan tendinte proaspete din lumea gastronomiei, secretele profesionistilor din HoReCa, dar si idei noi pentru crearea de continut si promovarea in mediul online.

  Pe langa ocazia de a patrunde in universul artei culinare la superlativ si de a asculta povesti de succes din food blogging, noua editie ofera si instrumente utile pentru cresterea audientei si a vizibilitatii in social media. Participantii vor invata cum se pot promova eficient pe Facebook, Instagram, YouTube si TikTok si vor descoperi cele mai noi tactici SEO pentru site-ul sau blog-ul lor.

  Vor fi alaturi in cadrul editiei de anul acesta:

  · Gabriela Dima (Content Creator);· Radu Ionescu (Head Chef & Owner, Kaiamo);· Ana Consulea (Chef Cofetar & Owner Zexe Braserie, Zelato si Zelateria);· Cristian Serb (Executive Chef, Solt Dining Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca);· Madalina Roman (Chef, Szikra);· Amelia Ciurica & Maria Lupu (Content Creators);· Miruna Lica (Content Creator);· Andreea Dutia (Content Creator);· Horia Neagu (Owner, Napoleon.digital);· Mihai Andrei (Managing Partner, WebDigital);· Anca Toma (Director of Digital Strategy & Analytics, MTH Digital);· Ada Ghita (Performance Media Team Leader, Mavericks);· Adriana Sohodoleanu (Doctor in Sociologia Practicilor Alimentare);· Corina Dima (Blogger, De-corina.ro).

  Pe langa continutul bogat, Food Bloggers Conference ofera nenumarate ocazii de socializare cu vorbitorii invitati, dar si cu alti creatori de continut si profesionisti din domeniu prezenti la eveniment.

  Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition este un eveniment organizat de Evensys, realizat in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul ElectroluxNespressoCirioMeggleCasa della PiadaPaste BaneasaKotanyi.

  Mai multe informatii despre eveniment, agenda si vorbitori sunt disponibile pe www.foodbloggers.ro.

  Pentru a fi la curent noutatile despre Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si de Instagram a evenimentului.

   

  Despre Evensys

  Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

  Despre Evensys

  Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>