• Genereaza idei cu Nxthinking

  Am avut nevoie de 4h cu 2 pauze ca sa invat ceva nou. Scroll, scroll si am urmat un curs online ce foloseste vizualizarea pentru a genera idei si a le aplica in viitorul apropiat. Principiul aplicat se rezuma la genereaza idei cu nxthinking,insumand o serie de metode grafice ce ne ajuta sa ne punem ideile pe hartie si sa le conceptualizam in actiuni ce pot schimba viitorul.

  Nxthinking este un program creat de Shell, dar cursul l-am gasit online pe iversity, o platforma de invatare online, unde gasesti o multitudine de cursuri in engleza, germana, franceza si rusa.

  Cursul ne invita sa fim Nxplorers, adiuca sa constientizam puterea prezentului si a fiecarei actiuni intreprinse.

  Una dintre metodele prezentate prima este teoria schimbarii, pe scurt avem in fata un viitor probabil definit de faptul ca daca nu facem nimic, atunci nimic nu se va schimba. Orice faceM acum are un impact mai mic sau mai mare asupra zilelor ce or sa vina. Asa ca viitorul poate fi previzibil si daca tot ne imaginam cum ar fi, de ce sa nu-l schimbat intr-un viitor asa cum vrem noi. Si cea mai mica schimbare ar putea schimba un scenariu negativ intr-unul pozitiv.

   

  Daca vi s-a trezit interesul gasiti mai multe pe iversity.org si NXplorers.com.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>