• Ghidul Bunelor Eco-Maniere

  Patrula de Reciclare a lansat Ghidul Bunelor Eco-Maniere, un e-book gratuit despre obiceiuri responsabile pe 10 teme de mediu, fiind cosiderat primul manual de eduatie de mediu creat de copii si profesori deopotriva povestind prin exemple concrete despre schimbările pe care le-au produs în propriile școli, familii și comunități.

  facebook-cover-2-e1634398211701

  O echipă editorială de 10 autori a lucrat timp de 10 luni pentru a crea 10 povești de succes, din sutele de exemple de bune practici implementate de Patrulele din toată țara. Ghidul abordează 10 teme legate de protejarea mediului parcurse de-a lungul celor 10 ani de educație de mediu. Pe scurt, vorbim despre: reducerea cantității de gunoi, prin colectarea selectivă a diferitelor categorii de deșeuri (ambalaje, aparate electrice, alte tipuri), refolosire creativă sau donații caritabileeconomia de apă și energieevitarea risipei de mâncare; lupta contra poluării datorate plasticuluiregenerarea ecosistemelor prin plantări și împăduriri; ecologizarea locurilor naturale afectate de deșeuri.

  Ghidul poate fi descarcat gratuit pe pagina patruladereciclare.ro/ghidul-bunelor-eco-maniere-un-cod-de-conduita-necesar-in-epoca-schimbarilor-climatice/

  sursa” © Patrula de Reciclare, Ghidul bunelor Eco-Maniere, 2021, Editura Club România.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • Adriana says:Reply
  November 2, 2021 at 2:59 pm

  Mulțumiri din partea echipei proiectului. Ne dă încredere că avem din ce în ce mai mulți promotori ai acestei cauze, alături de care să luptăm pentru schimbări pozitive.