• Greutatea ideala cu Gerlinea

  J’adore chocolate

  Sunt o împătimita a ciocolatei. Îmi place tot ce conține ciocolata. Când e vorba de dulciuri, ciocolata e un punct de referința. J’adore chocolate, și îmi place sa am întotdeauna o tableta de ciocolata în frigider.

  Când e vorba de prăjituri in plac  cele cu ciocolata; un croissant cu ciocolata e întotdeauna binevenit lângă o cafea aburinda cu lapte. Ciocolata alba gourmet cu fistic , portocala confiata și piper roz e un răsfăț culinar cu mare rang.

  gerlinea-batoane-ciocolata

  Sunt putini cei  cărora sa nu le place acest desert. Ciocolata este un aliment sănătos, ce conține antioxidanți și minerale,al cărei consum este benefic pentru organism, adesea  folosit în dietele pentru slăbit; dar ciocolata este ca o sabie cu doua tăișuri. Totul consta în exploatarea beneficiilor. Atunci unde este problema?

  Ora de consum: dacă îmi vine pofta de o bucățica mai mare de ciocolata seara, nu e bine nici pentru aportul caloric, nici pentru liniștea unui somn de noapte.

  Cantitatea:  orice e mult, nu face bine.

  Cum mănânci ciocolata: în comerț ciocolata are mult zahar; și nu asta ar fi marea dilema; ci multe alte arome, și creme; ciocolata pura nu conține multe calorii; însa cine vrea sa mănânce cacao pe pâine?; știu cum e ciocolata cu 98% cacao: amara; e ca un medicament care știi ca iți face bine, dar parca e cam amar ca sa-l inghiți.  Sa înfuleci jumătate de tableta de ciocolata după masa nu e chiar ce mai bine. E un soc caloric mare; recomandat este sa înfulecam acea jumătate de tableta în câteva zile, sau dacă nu ne putem abține măcar împărțita la trei mese.

  Pentru ca acele combinatii nesănătoase care conțin ciocolata își dezvolta paleta,  cei ce sunt mereu la dieta au asul din mâneca: dulciurile pot fi  o plăcere accesibila pentru toți. Asa s-au dezvoltat gamele de dulciuri dietetice. Primul meu contact cu batoanele de ciocolata dietetic a fost la  o degustare de produse Gerlinea acum multi ani. Pur și simplu ciocolata, fără adaosul acela mare de zahar. De multe ori nevoia nebuna de a înhață zahar din orice aliment vine din anumite lipsuri de minerale, dar și lipsuri emoționale.  Studiile arata de lipsa de afectivitate, face oamenii sa se arunce în dulciuri, fără sa se gândească la consecințe. Creierul vrea acum, și nu se gandeste la viitor.

  Produsele dietetice sunt cumva barca salvatoare a celor ce vor sa guste putin mai mult din plăcerea numita ciocolata. Un raf întreg cu produse Gerlinea se întinde în fata mea;  chocolate everywhere: milk-shake  diet cu aroma de ciocolata; Gerlinea batoane de ciocolata si caramel;

  gerlinea-batoane-caramel

  Gerlinea Batoane dietetice cu ciocolata și inima de cocosBatoane dietetice cu ciocolata si inima de pralina; Gerlinea Batoane dietetice învelite în ciocolata neagra; Batoane dietetice cu ciocolata; Batoane chocolate noir&blanche (duo-ciocolata). 

  gerlinea-batoane-ciocolata-inima-de-cocos-371g

  Sa analizam ce conțin batoanele dietetice cu ciocolata neagra: 22% înveliș din ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, masa grasa din lapte, emulsifiant: lecitina de soia, aroma naturala de vanilie), proteine din lapte, sirop de zahar invertit, gluten de grâu, dextrina din grâu, proteine din grâu, fructo-oligozaharide, stabilizator: sorbitol, pudra de cacao degresata 3,7% (lecitina de soia), minerale (K, Na, Ca, Mg, Zn, Fe, Mn, Cu, I, Se), ulei de șofrănel, aroma naturala de cacao si de vanilie, emulsifiant: lecitina de rapiță, vitamine A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, C, D, E (lactoza), H si PP, sirop de glucoza.  2 batoane de 62 grame au o valoare energetic cumulate de  225 kcal; iar un singur baton e de ajuns pentru o gustare intre mese.

  gerlinea-batoane-ciocolata (1)

  Acum sa comparam aceste valori energetic cu masa mare de calorii eliberate de un baton cu ciocolata comerciala, ce conține mai mult zahar decât ar trebui sa consum într-o singura zi. Te interesează menținerea greutății pe termen lung? atunci excesele nu au ce cauta la masa.

  Produsele Gerlinea au fost create împreuna cu echipe de medici nutritionisti,  respectând legislația europeana în vigoare pentru produsele dietetic pentru slăbit. Aceste substituite de masa  sunt preparate pe baza unor formule nutriționale  echilibrate ce conțin toate cele 12 vitamine si 11 minerale necesare unei alimentații sănătoase. Pe site-ul  Gerlinea am descoperit promoția lunii Martie cu -10%  reducere la toate batoanele de slăbit 372g Gerlinea.

  Primăvara se așterne în fata unei veri toride.  Fetelor sa slăbim asa cum vrem!

  Gerlinea1-211x300

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>