• Idei la 5 ani de Blogal Initiative

  Chiar nu stiu cand a trecut timpul. Parca si acum tin minte cum ne cuvanta tata Chinezu la Social Media Conference despre blogging, campanii, articole, idei, business.

  Totul e pana la urma o strategie, unde cand si cum. Incotro ne indreptat, si ce avem de gand sa facem pana acolo, si odata in punctul atins. La 5 ani de Blogal Initiative echipa are o provocare: sa ne gandim la o strategie pentru urmatorii 3 ani.

  5-ani-de-blogalinitiative-554x800

  Ce as face eu daca as conduce platforma Blogal Initiative?

  As incepe cu o mai buna pozitionare pe piata comparativ cu alte platforme de acest gen (nu le du numele insa apar destul de multe cand le cauti pe Google). Competitia exista, si daca nu o putem elimina, trebuie sa fim mai buni ca ea. Concursuri cu si despre blogging exista, si cu siguranta vor aparea mai multe. Atunci cand e cerere, vine si oferta, si de ce nu si invers.

  Cum faci o platforma cunoscuta, daca deja e in top online. O facem si de top in offline.

  1) Cu ar fi anul Ziua Portilor Deschise la Kooperativa 2.0 cu discutii libere despre social media, lumea 2.0, si in general despre blogging si platforma Blogal Initiative, fiind invitati atat blogeri cat si reprezentantii companiilor.  Bineinteles ca fi un eveniment mic pentru inceput sa vedem cu merge, nu stiu daca vor incapea toti doritorii.

  2)Crearea unui videoclip de promovare online si postat pe Youtube: cine e echipa din spatele Blogal Initiative, fiecare cu feliuta lui de paine, si neaparat bloggeri inscrisi pe platforma care au participat la multe competitii, si au castigat premii, si au mers la evenimente.

  3) Sa ne orientam spre mintile tinere si dornice de invatare: poate o vizita prin universitati in care sa le spunem tinerilor ca exista o alta metoda de exploatare a timpului liber: participare la evenimente, live-blogging, fotografie de eveniment. Desi noua ni se poate parea ciudat, sunt destui tineri care nu sunt la curent cu valul 2.0 care cuprinde lumea; poate nu au avut timpul necesar, accesul la Internet cand trebuia, sau au prejudecati despre blogeri auzite prin media.

  Voi ce idei aveti?

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>