• In mai n-ai cum sa stai

  In Mai n-ai cum sa stai:

  Intre 4 si 11 Mai are loc Festivalul Filmului European organizat de Institutul Cultural Roman. Proiecțiile vor avea loc in salile de proiectie ale institutelor culturale europene. Ce spun organizatorii:

  “Accesul publicului este gratuit, iar în cadrul Instituto Cervantes de Bucarest, Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest), Spaţiul Public European, intrarea se va face pe principiul “primul venit, primul servit”, în limita locurilor disponibile.”

  Vineri 5 mai are loc  evenimentul de lansare a celor trei zile de distractie marca East European Comic Con la Rompexo;

  In aceiasi  zi are loc Pet Expo singurul eveniment de Pet Lifestyle din Romania, Romania;

  Pe 6 mai are loc TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești 2017 cu tema Work Smart; locatia: Amfiteatrul Radu Voinea din Rectoratul UPB;

  Sambata 6 mai Asociatia Berarilor Amatori organizeaza Concursul de homebrewing Romania 2017, la Happy Pub Caderea Bastiliei 36, Bucuresti.

  La Comana, are loc tot pe 6 mai Fiz-Se 2017: Festivalul International de zbor si sport extrem

  Pe 7 mai are loc Crosul veteranilor de razboi VeteRUN in Parcul Herastrau.

  Pe 7 mai are loc evenimentul caritabil Wings for Life World Run Bucharest, conectat la evenimentul global ce are loc in aceiasi zi, prin intermediul aplicației de mobil* Wings for Life World Run. Wings for Life World Run este o cursa cu un format inedit, ce se adresează atat alergatorilor, cat și persoanelor in scaun rulant, alergand umar la umar impotriva unei masini virtuale de finiș.

  Etnorama 2017 intre 12 si 14 Mai in Parcul Herastrau. Zona expozitionala si concerte cu iz balcanic.

  Plantam pentru un Bucuresti verde, eveniment organizat pe 13 mai de YVES ROCHER la Gradina Botanica.

  Hacking for Humanity Romania organizat de Girls Who Code pe 13 si 14 mai in TechHub Bucharest ,hackathon-ul va avea ca concurs  soluționare a proiectelor prezentate de ONG-urile participantante.

  Mai multe informații: https://hacking4humanity.girlswhocode.ro

  Zilele de 13 si 14 mai aduc o editie aniversara Agenda Bio in binecunoscuta locatie Casa Universitarilor Bucuresti, intre orele 10:00 si 20:00 cu targuri, conferinte si seminarii  Intrare: 8 lei.Copiii pana in 14 ani au acces gratuit.

  Pe 14 mai are loc primul eveniment TEENSday-Ziua Adolescentului, marca Bucurestiul Tinerilor. Pe pagina de facebook Bucurestiul Tinerilor va fi publicata o lista cu localurile si magazinele care ofera discount-uri sau gratuitatii pentru liceeni.

  A sasea editie  OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON. #RunInBucharest cu patru catergorii de concurs: 10km, half-maraton 21km, relay si cursa populara se va desfasura pe 14 mai

  Intre 15 si 21 Mai vor avea loc Zilele Culturale ale Japoniei-Japanese Culture Days, la universitatea Romano-Americana,  Romanian-American University. Pe langa conferintele din cadrul universitatii vor avea loc evenimente conexe in diferite locatii. Pe 15 mai la libraria Humanitas Cismigiu la ora 19:00 se va lansa cartea – Marinarul alungat de valuri-de  Yukio Mishima’s book. Joi 18 Mai ceremonia ceaiului va avea loc insa sala Senatului Universitatii Romano-Americane, urmata de muzica instrumentului shamisen si de un curs de ikebana. Pe 19 mai in aceiasi locatie va avea loc un worskop de manga, urmat de proiectia animatiei: “Ghost in The Shell – Stand Alone Complex.  In zilele de 20 si 21 Mai se va desfasura  Otaku RO Tour cu expozitii, zona de gaming, Cosplay, proiectii, hackathons (desene) si dezbateri.

  In zilele de  16-17-18 Mai are loc GPeC Summit: cel mai mare eveniment de e-Commerce și marketing online. Trei zile de conferinte, workshop-uri, expozitii cu peste 700 de participanți romani si internationali. Dintre vorbitori sunt anuntati: Rob Siefker – Director of Customer Loyalty Team Zappos, Tomi Ahonen – The world’s most influential expert in mobile conform Forbes și, la cererea publicului, Karl Gilis – Co-Founder AG Consult, supranumit Conversion Comediant.

  Pe 17 mai la Palatul Bragadiru are loc Digital Divas.

  Intre 17 si 21 Mai e sarbatoare in satul din București; 81 de ani de existenta a muzeului national al satului Dimitrie Gusti.

  Festivalul Multiculturalitatii in Parcul Titan. Peste 20 de țari vor organiza standuri proprii, cu mancuri, costumatii si decoratiuni traditionale.

  Pe 20 mai are loc Bountry Fair la Casa Universitarilor.

  Crosul Universitatii organizat de Cora Lujerului a ajuns la editia a 25-a editie. Startul: sambata 20 mai 2017, in fata Facultatii de Drept.

  In Bucuresti cu Geoarhiva pe 20 si 21 Mai pe urmatoarele trasee: Podul Calicilor + Amfiteatrul Mărţişor + Lacul Văcăreşti + Fortul 10 Leurdeni + Parcul Bazilescu + Mănăstirea Chiajna + Lacul Morii + Tunelul Lujerului.Pe parcursul a doua zile, in 6 etape, iar participarea este gratuia. Pentru programul complet consumtati pagina de facebook Arhiva de Geografie.

  Asaltul lupilor se tine 21 mai.  O cursa de  6,25 Km si cu peste 20 de obstacole pe inspirate din antrenamentul militarilor. Participarea la cursa se poate face atat individual cat si in echipe de minim patru persoane. Echipele isi pot alege un nume sau se pot diferentia de alte grupuri prin echipament de simbolistica.

  Pe 21 mai  are loc concursul de ciclis: Prima Evadare- ciclism cross country ce se desfasoara intre Bucuresti si Snagov. Este considerat maratonul cu cel mai mare numar de participanti din Europa de Est.

  Bucharest Tehnology Week de luni 22 mai pana duminca 28 mai

  Salonul international de carte Bookfest intre 24 si 28 mai.  Suedia este oaspetele de onoare al editiei din acest an

  Natura Fest intre 26 si 28 mai in Parcul Izvor; trei zile cu activități și ateliere de reciclare, concerte si expoziții.

  Intre 26 si 28 Mai la Romexpo este Targul Ghidul Miresei.

  Târg Ozosep – ediție specială la Institutul Balassi, intre 27-28 mai.

  In zilele de 27 si 28 mai are loc Bucharest Ultimate Frisbee Fest 2017 – sport & fun& competition pe Stadionul de Rugby Metrorex.

  La Padurea Caldarusani pe 28 mai are loc a treia editie a crosului Race To Nature – Trail & Family Run. Organizator: Run Fest.

  Pe 29 Mai are loc Food Revolution Day 2017 la Conacul Golescu Grant, in Sectorul 6. Peste 300 de copii (6-12 ani) și parintii lor vor gati dupa retele lui Jamie Oliver, impreună cu nutritionisti, bloggeri si vedete. Parintii se vor antrena cu echipa  Revvolution – powered by Valentin Vasile.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>