• Inovatie in tratamentul parului: keratina pura

  Te confrunti cu un par incurcat, fara vlaga si inflexibil la coafare, un tratament cu keratina e cu solutia de imbunatatire a  starii parului tau.

   Dar mai intai ce este keratina?  Este o proteina ce face parte din structura firului de par, ce-i confera acestuia rezistenta si stralucire. No keratin, no hair, as putea adauga. Tehnica aplicarii unui tratament cu keratina este ultima inovatie in saloanele de coafura din toata lumea. Procedeul este simplu, si relaxant, avand o durata de aproximativ 1 ora si jumatate, bineinteles in functie de lungimea firului de par, si textura. Se aplica pe toata lungimea parului, dupa care parul se intinde cu placa.

   Care sunt beneficiile concrete ale acestui tratament cu keratina a parului?  In primul rand timpul de uscare al parului scade.  Coafurile sunt mult mai rezistente, iar parul nu are de suferit.  Pe sistemul vant, ploaie, soare, coafura rezista. Insa atentie la tipul de placa folosit.  Keratina este benefica pentru par, dar studiile arata ca  o placa neperformanta, si de slaba calitate, poate produce ruperea firelor de par. Asa ca atentie la temperatura la care este setata placa de par. De recomandat este ca aceste tratamente cu keratina sa fie aplicate la un salon profesionist.

  In retelele saloanelor prefesionale kiturile pentru tratamentele de keratina vin cu solutii, pieptene, si sampon special de intretinere. Asa ca hair-stylistii pot sa va dea cele mai bune sfaturi, si recomanda cele mai bune produse.  Eu zic sa lasam pe specialist sa-si faca treaba. Nu putem fi polivalenti, si sa facem de toate: webdesign, prajitura cu dovleac, mileu, vopsit de par, programare, sau aplicare tratament cu keratina.

  Cum se potentiaza efectele acestui tratament cu keratina? Parul nu trebuie spalat 3 zile dupa aplicarea tratamentului.  Poate parea mult, dar solutia trebuie sa intre in par, si sa-si faca efectul asa acum trebuie. Atunci cand se spala parul, trebuie folosit un sampon special, fara sulfat de sodium, pentru  a nu afecta efectele beneficie ale keratinei. Daca se respecta conditiile, rezultatele sunt vizibile aproximativ 2 luni.

  Fetelor voi ati incercat un tratament cu keratina?

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • Ioana says:Reply
  July 26, 2016 at 1:11 pm

  Keratina este un produs foarte bun pentru ingrijirea parului si este tot mai des folosita de catre femei.

 • Ioana says:Reply
  October 27, 2016 at 1:15 pm

  Am auzit multe lucruri bune despre aceasta metoda cu keratina, am sa o incerc si eu pentru ca am parul putin cam dificil.