• IM World 2014

  Expo-conferinta Internet & Mobile World ajuns la a doua editie, intriga publicul roman avid de tehnologic si digital la  o explorare personala a celor mai noi gadget-uri. Specialisti din marketing si cloud-computing,  business developers,  si online enthusiasts isi dau intalnirea pe 8 si 8 octombrie in centrul expozitional Romexpo, Bucuresti pentru cel mare mare eveniment de profil din Romania.

  logo-wotext

  Daca anul trecut vizitatorii vroiau  musia sa testeze Gogle Glasses, in 2014 punctul de atractie ce da unicitate evenimentului este prezenta in expozitie a femeii-cyborg –Moon Ribas.

  “Anul acesta, Internet & Mobile World a fost construit în jurul conceptului de « Digital Transformer », fiind destinat acelor profesioniști care au înțeles că viitorul este digital și că fiecare dintre noi are un rol crucial în transformarea digitală a companiilor noastre . Orice încercare de a rămâne ancorat în vechiul mod de a face lucrurile nu este decât o cale sigură spre eșec. În acest moment, ideile cheie sunt: adaptare, transformare , inovare. La confluența acestor idei se află IMWorld, eveniment care aduce la un loc toți jucătorii relevanți din digital și publicul de business interesat de subiect,” a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

  Astfel, participanții la IMWorld 2014 vor avea ocazia sa o cunoască pe Moon Ribas, «Femeia-cyborg», care și-a implantat un senzor care vibrează la fiecare cutremur, indiferent de locul în care acesta se produce . Moon Ribas va vorbi la IMWorld 2014 despre experiențele sale unice ca cyborg și va face cunoscută viziunea pe care o are asupra viitorului iminent în care tehnologia va fi parte din noi.

  Alături de Moon Ribas, la IMWorld, vor fi prezenti și lideri ai online-ului, precum Benjamin Ampen ,responsabil pentru dezvoltarea noilor piețe din Europa în cadrul Twitter, sau Josh Partridge, director de publicitate pentru EMEA la Shazam.

  De altfel, ca în fiecare an, la eveniment, vor lua parte numeroși speakeri renumiți la nivel internațional în domeniile în care activează. Mozilla, o prezență constantă la IMWorld, va fi reprezentată de Chris Heilmann, Principal Evanghelist, care va vorbi despre viitorul aplicațiilor și va spune ce anume ar trebui să facă, atât dezvoltatorii, cât și companiile pentru a nu rămâne în afara pieței, într-o economie în continuă schimbare.

  O altă prezență deosebită la IMWorld 2014 este cea a lui Yoav Arnstein, General Manager la LiveRail EMEA, companie fondată de doi români si achiziționată ulterior de Facebook. Compania deține una dintre cele mai utilizate platforme online pentru monetizarea conținutului video. Arnstein va vorbi despre eficientizarea reclamelor video și despre modul în care acestea pot fi folosite pentru creșterea notorietății brandului, declanșarea unui viral sau creșterea nivelului de interacțiune cu clienții.

  La IMWorld 2014 va susține o prezentare și Edward Weatherall, Business Development Directorul la VisualDNA, agenția care ajută companiile să înțeleagă comportamentul online al consumatorilor, prin intermediul unei tehnologii patentate, care face posibilă crearea de profiluri de personalitate cât mai exacte.

  De asemenea, în acest an, va fi prezent la București și Steve Keil, cofondator la MammothDB, care va da la IMWorld 2014 mai multe detalii despre Big Data,  despre delimitarea dintre mit și realitate și va arăta cum pot companiile obține rezultate reale și măsurabile prin folosirea instrumentelor de gestionare a datelor. Prezentarea sa va fi urmată de un workshop, în care participantii vor putea beneficia de o sesiune interactivă și practică despre Big Data.

  Agenda IMWorld are în acest an o structura nouă, cu o scena principală, unde speakerii internaționali vor prezenta studii de caz și vor vorbi despre soluțiile de business care pot fi aplicate în diverse domenii din industrie, cu focus pe retail, FMCG, automotive, banking și pharma&healthcare, dar și cu scene specializate care vor aduce în prim-plan discursuri și prezentări de produse inovative.

  Accesul la IMWorld 2014 se face pe baza de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi cumpărate online pana la data de7 octombrie 2014, prin www.imworld.ro.

  ”O noutate pentru IMWorld 2014 o reprezinta si salile de workshop-uri. Aici, vor fi sustinute sesiuni interactive, in care vor fi antrenati si participantii. Dezvoltatorii  se concentreaza pe aplicatii si solutii noi de business, destinate tururor celor care au o afacere. Vor fi prezentate diferite programe si aplicatii pentru plati online, noutati in comunicarea <<machine to machine>>, dar si sectorul <<cloud computing>>” (Cristian Hossu)

  Un aspect important este legat de faptul ca, pentru al treilea an consecutiv, partenerii principali ai evenimentului sunt COSMOTE Romania si Romtelecom Business Solutions. Toate gadgeturile prezentate la eveniment, precum si alte noutati tehnologice vor fi disponibile pentru testare in„Future Corner-ul”IMWorld.

  Accesul la IMWorld 2014 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi cumparate online pana la data de7 octombrie 2014, accesand www.imworld.ro.

  Date suplimentare despre IMWorld 2014

  A treia editie a Internet & Mobile World va avea loc la Romexpo Bucuresti intre 8 si 9 octombrie 2014si este structurata pe X arii de business: Marketing Technologies World, Mobile and Apps World si Business Software World.

  Parteneri media sunt:ADHUGGER, Agora, BlitzTv, Business24, Cariere Online,

  Comunicate de presa, Computer World, Comunicatii Mobile, Connect, DoingBusiness.ro, Gazduire.ro, Getica OOH, HotNews.ro, IT Channel, ItTrends.ro, Magazinul Progresiv, Market Watch, The Money Channel, Today Software Magazine, Wall-Street.ro, Ziare.com

  La editia din acest an sunt asteptate 110 companii expozante din domeniile digital si software, 120 de speakeri, dintre care 30 internationali, si 6.500 de vizitatori.

  Evenimentul este organizat de Universum Events. Mai multe informatii gasiti pe www.imworld.ro si pewww.universum.ro.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>