• De iulie

  FIF Festivalul de Muzica si Traditii-30 iunie-2 iulie, In Parcul Cismigiu

  FIF 2017

  Targ vestimentar si accesorii pe terasa Casei Monteoru intre 30 iunie si 2 iulie

  Bucharest Food Festival, 30-iunie, 2 iulie la Roaba de Cultura, Parcul Herastrau: mancare, muzica si demonstratii de gatit in aer liber.

  ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti: Dagon Clan Wines Mizil, Histria Cogealac, Liliac-Reghin, Delta Dunarii-Sarica Niculițel, Gramma-zona Iasilor, Stefanesti-Dealurile Munteniei, in Argeș, Carastelec Winery-Crisana; zona Verde Stop: Barbu Văcărescu 162-164, B. Acess:  7 lei pentru tichetele de o zi sau 29 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele doua zile de festival.

  T-shirt Fest, pe 1 si 2 iulie in locatia Food HOOD (str. Selari, nr. 4, Centrul Vechi), in aer liber. Editia de anul acesta aduce targ, zona de pictura tricouri si demonstratii, spatiu de relaxare.

  Intre 1-16 iulie în Gradina Quantic din parcul Grozavesti va avea loc  Festivalul de teatru urban Sub Lună editia 3. In aer liber se vor juca patru spectacole de teatru independent, doua show-uri de improvizație și un spectacol de stand-up family-friendly. Extra: concerte de jazz, acustic, underground și alternative. Acess o zi-40 lei; Abonament-200lei.

  In weekendul 8 si 9 iulie, Bounty Fair la Casa Universitarilor. Targ, zona de relaxare, hamace, selfie foto corner, tombole.

  Pe 8 iulie are loc un vernisaj  „Crucea – element de amprentare a spațiului locuit” de la ora 17:00 in sala de conferințe a Muzeului Nicolae Minovici. Expoziția este deschisa pana pe 27 august. Program de miercuri pana duminica intre 10:00 – 18:00. Expoziția este realizată de Asociatia Centro în colaborare cu Asociația 37 și  Facultatea de Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, în cadrul unui proiect susținut de Uniunea Arhitectilor din Romania.

  Duminca 9 iulie se anunta un Social Picnic, in Parcul Tei.

  Pe 13 iulie Targ Creativ Parc Kiseleff. In fiecare joi,  10 artisti romani vor participa la targ, impreuna cu ale lor creatii in lunile iulie-august 2017.

  Tur Patrimoniul imobiliar al familiei Chrissoveloni in Bucuresti, pe data de 15 iulie, organizat de Asociatia-Editura Istoria Arte.

   BIAS-in data de 22 iulie, pe aeroportul Baneasa–Aurel Vlaicu; intrare libera

  FAPTE BUNE în grădina Enescu. Asociaţia Merci Charity Boutique in parteneriat cu Muzeul National George Enescu deschid  serie de evenimente culturale si concerte caritabile in gradina  Muzeului Naţional George Enescu (Calea Victoriei, nr. 141). Primul concert din această serie va fi susţinut de Byron pe Miercuri, 26 iulie, ora 20.00

  Festivalul Strada Armeneasca intre 28 si 30 iulie

  Pe 28 iulie avem Urban Urban Garden Party la Palatul Noblesse; se pregatesc expozitii de arta (sculptura, desen live, design de produs), filme, muzica live, jocuri.Fiecare petrecere in gradina are propriul program special.

  A 4-a editie a Marele Picnic ShortsUP, va avea loc in zilele de 29 si 30 iulie, la Gradina Botanica.Ce vom avea: film, muzica, arte multimedia, jocuri și ateliere interactive,tururi ghidate, video-mapping și instalatii interactive, frisbee, ateliere de gătit pentru copii, plus o zona gastronomica. Festivalul de film va avea loc in Gradina Italiana, cu access din Splaiul Independenței, prin Strada Aleea Portocalelor. Picnicul va fi deschis în fiecare zi de la ora 18.00, iar filmele vor rula intre orele 21.30 și 23.30.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>