• Jingle Bell run 2020

  Putem da start antrenamentul dinaintea Craciunului cu un cross scurt asa cat sa ne incalzim: Jingle Bell Run.

  unnamed

  Intre 11 si 13 avem 2 zile la dispozitie să parcurgem cei 6 kilometri. Eu deja m-am inscris si sunt sigura ca ii dau gata intr-o zi.
  Avand in vedere sitatia actuala, putem alerga oriunde am fi, noi alegem traseul. Chiar dacă fiecare dintre noi vom parcurge propriile trasee, respectand masurile de siguranta vom fi uniți de un acelasi  scop.

  Daca nu  te-asi decis inca, uite 3 motive pentru a participa la Jingle Bells Run: 

  • O parte din taxa ta de inscriere va fi cadoul tau de Craciun pentru copiii din Autism Voice. Remus, Mariuca sau Diana si altii 397 ca ei vor beneficia de orele de terapie atat de necesare. Mai multe despre ei poti citi aici.
  • Studiile arata ca 30 de minute de miscare pe zi sunt esentiale pentru o viata sanatoasa. Tu in cat timp alergi 6 kilometri?
  • Multe pot fi cumparate in viata insa senzatia pe care o ai cand ai facut o fapta buna…aia este nepretuita. Nu doar de Craciun daruim, dar cand o facem, o facem cu toata inima.

  In plus ai 25% reducere pana la 30 noiembrie pentru inscrierea la crosul virtual si daca finalizezi cursa in timpul alocat primesti o medalie festiva numai buna de pus in brad. 

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>