• Joaca cu Vimeo Create

    O noutate mi-a ajuns in feed cu intarziere, dar, niciodata nu e prea tarziu. Platforma video Vimeo aduce utilizatorilor optiunea de creare si editare video, special gandita pentru promovarea pe retele de socializare.

    Odata cu achizitionarea Magisto, Vimeo ne pune la dispozitie un tool de editare video usor de folosit si de inteles, ce nu necesita cunostinte tehnice in domeniu. Optiunea este disponibila de doua luni pe piata, dar eu acum dat de ea. Ce sa zic,  mi se potriveste manusa, pentru ca editarea foto-video pur si simplu reprezinta cel mai mare consum de timp din punctul meu de vedere si nu crearea unui text propriu-zis.

    Imi si aduc aminte de vremea studentiei cand pentru a prezenta un scurt documentar despre istoricul monumentelor de pe Calea Victoriei, eu cu 4 colege ne-am luptat o zi intreaga cu tastatura si parca tot n-a iesit bine. Am folosit un editor video/film maker care pur si simplu era prea complex pentru noi, dar ce sa-i faci alea erau vremurile.

    Am intrat pe vimeo si totul imi pare asa usor, practic se asemana cu pasii crearii unui blog gazduit pe wordpress sau blogsport: alegi un template, adaugi titlu, si subtitlu, urci poze sau filmuletele, si apoi incepe joaca cu contrastul, lumina, fontul, inserezi mici imagini, sau logo-uri, si apoi toata distractia merge pe internet.

     

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>