• Jocurile ne fac mai destepti

    Prin joaca invatam. Sunt de parare ca jocurile, si joaca in general stimuleaza imaginatia si creativitatea, si asa ne descurcam mai bine in labirintul vietii.

    De a jocurile copilariei, pana la cele disponibile pe dispozitivele mobile: puzzle-uri, jocuri cu animale, jocuri cu ben 10, inspirate din animatii si desene animate si seriale pentru copii.

    Printre preferatele mele se enumera jocurile puzzle. Copii mici si mari, dar si adultii trebuie sa-si mai puna mintea la treaba. Prin joaca se stimuleaza cognitia, memoria vizuala este imbunatatita. Cu pasi miic mintea se descatuseaza, si isi dezvolta potentialul. Se incepe treptat cu jocuri de diverse nivele de dificultate, de la 4 piese de puzzle pana la 1000. Jocul de puzzle nu trebuie sa fie o incrancenare, cio distratie: ca si alte jocuri, puzzle-ul se poate juca in doi, sau chiar mai multi. Cand e vorba de detalii, cu cat mai multi ochi tintiti spre scopul final, cu atat mai bine.

    Ca tot vine acusica decembrie si magia Sarbatorilor ne cuprinde pe toti, as incarca in premiera sa pun cap la cap un puzzle de Craciun. Amuzant sau nu, ce pe portalul xjocuri.com il incadreaza la girls games. Sa stiti ca si baieteii cred in Mos Craciun. Asa si noi astia mariceii, avem nevoie de un vis ca sa suportam realitatea (preluata de la Sigmund Freud) asa ca ne cam place joaca de-a Craciunul. Printre decoratiuni din fetru, fursecuri cu scortisoara, ceaiuri aromate, fulgi de nea, un puzzle cu Mos Craciun de pus cap la cap ne pune mintea in miscare.

    Voi de ce-a va jucati iarna asta?

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>