• La lala

  Campionatul Mondial de  fotbal va roti mingile anul acesta in Brazilia. Pentru ca celebra acest eveniment,  Shakira a lansat o noua melodie cu un videoclip pe masura “La lala”, avand ca tematica fotbalul  sud-american.

  Partneriatul Shakira si Activia are ca scop  sustinerea  programul WFP (World Food Programme).  Videoclipul  melodiei “La lala” transmite bucurie, curaj si speranta tuturor oamenilor, si speranta  unei lumi mai bune, in care copii sa nu mai lupte cu  lipsurile.

  World Food Programe este considerate la ora actual cea mai mare organizatie umanitara din lume, oferind copiilor din peste 60 de tari  o masa calda,  programele lor desfasurandu-se in special in tarile devaforizate .

  Cu multi ani in urma, in Columbia, Shakira a infiintat organizatia Pies Descalzos, avand ca scop  jutorarea copiilor defavorizati.

  Proiecte socio-umanitare marca Danone si Activia

  Timp de 7 ani di 2007 pana in anul 2013 Danone Romania a sustinut  si promovat proiectul Zambet pentru viitor, program pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, facilitand accesul acestora la tratamente  nutritive adecvata. In plus prin acest program s-au facut infestigatii pentru depistarea in stadiu incipient al cancerului la copii.

  Un program interectiv este Cupa Natiunilor Danone, fiind  singurul turneu destinat copiilor intre 10-12 ani sustinut de FIFA si sustinut financiar de Danone International inca di 2000. Aceasta competitive de fotbal pentru copii are motto-ul  “Crede in visul tau” , oferind sansa a peste 2 milioane de copii din intreaga lume sa joace fotbal, si sa arate lumii intregi talentul si performanta lor. In prima etapa regional echipele de fotbal se intrec; apoi echipa castigatoare din fiecare tara participa la Marea Finala Internationala. Din 2010 prin parteneriat cu regale fotbalului romanesc, competitia de fotbal din Romania se numeste Cupa Hagi Danone.

  Fredonantul  “La lala” se poate asculta si aici:

  https://www.youtube.com/watch?v=7-7knsP2n5w

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>