• Laboratorul de chimie „CONIL Fun Science Lab

  Copiii tipici și cei cu nevoi speciale din Asociației CONIL se vor bucura de un laborator modern, în cadrul căruia știința devine mult mai interesantă, distractivă și fascinantă.

  laboratorul-de-chimie-conil-fun-science-lab-o-alta-reu-ita-a-asocia-iei-conil

  Laboratorul „CONIL Fun Science Lab” a fost amenajat cu ajutorul  Asociației Medicover, achiziționând o parte din onsumabilele necesare în Laboratorul de chimie.

  În laboratorul „Fun Science” copiii vor avea posibilitatea nu doar de a experimenta lucruri extraordinare ci mai ales vor avea posibilitatea de a intelege mai bine concepte teoretice. Astfel, clasicul laborator de chimie este transformat într-un loc în care răspundem curiezității copiilor prin ateliere și experimente colorate, distractive și pline de dinamism.

  Orele de școlarizare la care participă și micuții atipici sunt structurate în conformitate cu planul individual de intervenție al fiecărui copil cu nevoi educaționale speciale. Datorită acestui Laborator modern de Chimie, „Fun Science”, parte din cadrul Centrului Multifuncțional CONIL! copii beneficiază de o programă educațională completă.

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>