• LIBRA cripto-moneda viitorului

  Bani asa cum i-am invatat nu vor mai fi la fel. Sau asa preconzeaza foilozofii banilor. Totul va fi virtual, fara hartii si metale rotunde palpabile.In acesta directie cripto-monezile au schimbat lumea financiara in care traim. Insetati de investitii? Anul viitor ni se pregateste o surpriza pe piata mondiala.

  LIBRA o noua cripto-moneda va fi lansata in anul 2020 de reteaua de socializare Facebook si o serie de parteneri comunicati pe site-ul oficial libra.com. Noua criptomopneda este guvernata de o asociatie independenta, aflata in Geneva(Elvetia), numita Libra Association. In acest caz facebook a separat activitatea sociala de cea financiara, fiind reprezentata in asociatia Libra de catre Calibra-societate ce va administra activitatile de plata si dezvoltarea activitatilor financiare ale  faimoasei retele de socializare.

  Daca bitcoin este volatil si instabil, libra ar putea fi o crypto moneda stabila, ce va permite tranzacti rapide si instante. Pe site-ul official, LIBRA  este o promisiune pentr echilibrarea platilor pe continentul african, si in tarile cu un sitem bancar slab dezvoltat, urmand sa aiba o extindere globala treptata. Unele riscuri previzibile ar fi  protectia datelor gdpr ale utilizatorilor, eventualele crize finaciare, a fraudelor monetare, dar si a  atacurilor cibernetice.

  Mai multe informatii am gasit in clipul de mai jos

   

   

  Ati investi in LIBRA?

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • Mara says:Reply
  December 5, 2019 at 9:04 am

  Foarte bun articolul. Multumesc pentru informatie.