• Singurul magazin online de ceasuri si accesorii dedicat barbatilor

  Pentru ca doar femeilor li se pune pe umeri obsesia dupa nouatati, aflam ca nu doar femeile sunt shopaholice, dar si barbatii.

  O da, barbatii pot fi de 10 ori mai  greoi cat vine vorba de haine si accesorii. Eu daca vad un tricou, acel je ne sais quoi, mi spune ca trebuie sa fim impreuna. Asa ca il probez, si aia e. Si bijuteriile mi le cumpar la fel; am vazut,, mi-a placut, am luat. Nu am batut niciodatazeci de magazine pentru o pereche de cercei. Ca doar nu e nici prima, si nici ultima pereche.

  Alta treaba masculina e atasamentul de brand; daca domnul X-ulescu poarta Adidas, vei vedea cele 3 liniute pe sosete, papucii de plaja, sorturi, adiadasi, sau mingea de fotbal. Eu sunt libera de brand: aleg haine si accesorii in functie de material, model, si pret, avand o diversitate de brandri si non-name in sifonier.

  Cand aleg un parfum pentru mine conteaza aroma, la partea masculina conteaza daca e cunoscut. A mai auzit cineva de el? Barbatiilelor le este cumva frica sa fi trendsetteri. Iar alegerea unui ceas se face pe acelasi tipar. Atat conteaza: brand, traditie, informatie bazata pe calitate, Si ce daca se poarta culorile fosforescente, clasicul e intotdeauna la moda.

  Asa ca din iunie 2016 Watch Shop a devenit singurul magazin online de ceasuri si accesorii dedicat barbatilor. Ce ar insemna dedicat barbatilor, fara a suna discriminatoriu? Pur si simplu vedem lucrurile diferit, si trebuie sa intelegem asta pentru a evita posibilele conflicte; femeile vin de pe Venus, iar barbatii de pe Marte. Venisienele cauta culori, trenduri (neaparat sa aiba bratara subtire, si ecranul mare pentru ca e la moda), pe cand martienii vor utilitate si functionalitate (in gluma sau in serios, pentru ei au fost  pe vremuri create ceasurile cu butoane si led).

  watchchop-dedicat barbatilor

  Ce face diferit WatchShop? Produsele si grafica site-ului sunt mixate bazandu-se pe o reteta 100% maculina: informatie relevanta, date tehnice complete, stocuri, ceasuri originale, branduri cunoscute, cunoscatori care sa fir gata sa ofere detalii legate de mecanism, ecran, rezistenta mecanica.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>