• Manifestul Femei pe Matasari revine

  In zilele urmatoare incepand cu vineri 6 iunie pana duminica 8 iunie urbea va asteapta cu o noua editie a festivalului ce sarbatoreste femeia. Aflat la editia a-patra, Festivalul Femei pe Matasari este un  targ interactiv cu evenimente,si   expozitii, totul fiind cu si despre femei.

  10267762_687386177991261_956247208967624249_n

   

  Posterul festivalului reprezinta un indiciu despre tematica anul acesta: cultura sfarsitului de seco XIX, pasul de emancipare a femeilor,  rochii elegante, acesoriii indraznete, femei care isi descopereau treptat feminitatea,  dar si puterea si rolul decisiv in familie.  Simbolul festivalului este interpreta de muzica populara Maria Tanase.

  In timpul fetsivalului trebuia sa aiba loc si o cursa de alergare e tocuri, despre care momentan nu se stie mai nimic, fiind cumva la puntea dintre cele doua maluri ale feminismului: o parte considerand alergarea cool, o parte ca pe ceva sexist.

  Vineri in prima zi de festival incepand cu ora 19:00 are loc un tur al vechii Mahalale Matasari coordonat de ARCEN pe ruta Mătăsari – Matei Elina Voievod – Matei Voievod – Agricultorilor – Bâlciului, cu retur pe strada Mătăsari. Traseul ghida va avea loc si sambata si duminica dupa-amiaza.

  La Festivalul urban Femei pe Matasari se anunta targ de haine, bijuterii, sponsori cu farmec, spectacol de dans, si multi invitati surpriza.

  Mai multe detalii aflati pe pagina de Facebook a evenimentului:

  https://www.facebook.com/femeipematasari/

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>