• Maraton, nu Melanom

  Maraton, nu Melanom

  178103737_109608887936814_5448905082948834596_n

  sursa: https://www.facebook.com/www.MaratonNuMelanom.ro/photos/109608864603483

  Crosul intitulat Maraton nu Melanom este un proiect realizat de Asociatia Melanom Romania in parteneriat cu Asociatia Alert in Deva si este  o campanie de constientizare asupra riscurilor de melanom in randul persoanelor care practica un sport in aer liber, campanie adresata in special alergatorilor.

  Luna mai este luna constientizarii riscului cancerului de piele, asa ca este important sa ne amintim cu totii ca trebuie sa ne protejam atunci cand iesim afara, razele UV fiind din ce in ce mai puternice. Cel mai recomandat fiind sa alergam dimineata, pentru ca surpriza radiatiile sunt mai scazute in primele ore ale zilei.

  Evenimentul de alergare este unul caritabil, tot profitul fiind directionat catre Asociatia Melanom Romania. Puteti opta pentru una dintre cursele de 5, 10, 21 sau 42 km. Taxa de inscriere este de 100 lei, indiferent de cursa aleasa. Toate cursele se vor desfasura virtual, oricand in luna mai si nu va exista clasament oficial.

  Asociatia Melanom Romania (AMeR) este o asociatie de pacienti aparuta din nevoile si experienta familiilor afectate de melanom. Asociatia este organizata ca o retea de pacienti, apartinatori si avocati ai pacientilor conectati prin intermediul platformelor online Melanom Romania si Melanom Ocular Romania.

  detalii:maratonnumelanom.ro

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>