• Mobile Advertising Congress

  Evenimentul dedicat  fenomenului online, Mobile Advertising Congress are loc pe data de 31 martie la Bucuresti, si este gazduit de Hotelul Intercontinental.

  mobile_advertising_congress

  Anuntat ca unul dintre cele mai mari evenimente de mobile marketing din Europa de Sud-Est, la Mobile Advertising Congress se vor dezbate ultimele tendintele ale mobile marketing-ului, oportunitati, studii de caz locale.

  Afla la a 6-a editie, evenimentul va fi loc de intalnire a specialistilor in marketing, antreprenori, bloggeri, pasionati de IT si mobile advertising.

  Romania este o piata dinamica, in care competitia pune tot timpul la incercare mintile creatorilor de continut, a oamenilor din social-media si advertising, dar si a dezvoltatorilor de aplicatii. Mai ieftin, mai eficient, online marketing-ul si noua sa diviziune mobile marketingul sunt solutiile care fac diferenta in fata competitorilor.

  Moderatorul acestui eveniment va fi Cristian China Birta, „cel mai utilizat blogger” de catre agentii in topul bloggerilor cu care au colaborat agentiile in 2014 realizat de catre Revista Biz.

  Evenimentul este sustinut de Vodafone Romania – Presenting Sponsor si de parteneri media: Marketing Portal, Manager.ro, AdHugger, GadgetTrends, Promo afaceri, Learning Netowork, 9AM, Romania Libera, Jurnalul de Afaceri, Orasul Meu, mediaTRUST.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>