• Moda DIY ocupa m2

  Moda Do it yourself (DIY) ocupa metrii patrati in Romania. Pentru ca este mai ieftin sa fiu mesterul casei mele m-am apucat de schimbat in stilul, de retusat, pentru ca orice ar spune horoscopul oricand este timp pentru schimbare.

  Este o treaba costisitoare atunci cand angajezi o echipa de mesteri si faci o lucrare ampla. E vorba de bani, timp, si tot timpul trebuie sa ai disponibilitate pentru ei. Nu stiu cum e pe alte meleaguri, dar daca ii lasi nesupravegheati cateva minute, lucrarea capata dimensiuni supra-realiste, si nu ma corespund schitelor initiale.

  E mai bine sa fii priceput la casa ta, si cel mult sa chemi unul-doi prietenii sa asiste, sau in familie ca mine. Sa fii mester la casa ta este cel mai bine. De recomandat sa se face fiecare schimbare treptat, pentru a stapani mai bine timpul.

  Lumea s-a schimbat si poti cumpara de oriunde si oricand vara a merge la depozit, asa ca am cumparat online cu cardul de pe arabesque.ro. Simplu si rapid, materialele au venit, si ne-am apucat de construit. Multi au fost surprinsi cum de nu am mers intr-o locatie fizica sa punem mana pe material. Dupa ce am primit primit curier un colet tocmai din Hong Kong o pereche de ochelari dupa ce am vizualizat produsul doar pe internet, ar fi culmea sa cedez acum.  De ce am ales acest magazin, pentru ca este o firma romaneasca, dintr-un iz de patriotism cred ca trebuie sa incurajam  producatorii si prestatorii romani de servicii.Iar livrarea se face de catre ei cu masina speciala galbena pe care se afla logo-ul firmei. Si au oferit si consultanta tehnica. Din moment ce te pricepi la mesterit cred ca cam stii in mare ce trebuie facut.  Dar sfaturile de la specialisti sunt bine primite intotdeauna.

  Pentru ca treaba cu igiena este importanta , si este cazul ca in toata  Romania sa fie bai amenajate, si sa lasam tufisurile din gradina in treaba lor, m-am uitat dupa mobilier ceramica baie, gresie si faianta, baterii chiuveta, si alte accesorii.

  Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi place pardoseala sa fie simpla fara carpete, mochete, sau covoare. Mocheta se murdareste rapid, si de curata greu. Covoarele prind praf, sunt grele, practic timpul petrecut cu ingrijirea acestora inseamna  prea multe ore pierdute fara folos. Asa ca am cautat bine in sectiunea lambriuri PVC si parchet si am ales cel mai bun produs sub raportul calitate pret.  Simplu si rapid. Acum dau cu mopul si solutie speciala pentru parchet si straluceste. Mai mult timp pentru lucrurile care conteaza.

  10504638

  Si apoi dupa ce am pus toate la locul lor, trebuie sa luminam casa, ca se ne miram mai bine. In sectiunea corpuri si surse de iluminat de pe arabesque am cautat becul perfect. Rotund, clasic, eco, si economic. Oricum peste tot pe internet scrie cum ca noile becuri alea curbate economice nu ar tocmai sanatoase pentru mediu inconjurator, caci elimina un fel de substanta. Ca treaba cu eco-bec e cu dus si intors. Am prin casa si becuri ecomonice, dar nu sunt asa multumita de calitatea iluminarii. Asa ca am mers pe varianta clasica imbunatatita.

  Cam atat acum. Data viitoare cand pregatesc o schimbare, intru pe arabesque sa vad ce noutati mai au.

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>