• Mr.Mart

  Mr. Mart vine de la smart market. Timpul inseamna bani, iar banii mai mult timp liber pentru tine. Asa ca poti cumpara mai usor ce iti doresti, si poti vine ce nu mai ai nevoie. Fii istet, cumpara destept.

  Pregateste-te sa interactionezi cu o noua dimensiune a shoppingului: util, accesibil si distractiv. Mr.Mart este o plaforma de comert online ce functioneaza ca o mini piata de capital: dupa cerere si oferta: fac o cerere, si primesti o oferta personalizata. In plus esti recompensat pentru promovarea platformei in retelele sociale: pentru fiecare like, share, tweet,  pin it,  primesti  bonus puncte sociale. Ce poti sa faci cu ele? Intri in magazinul Mr.Mart si iti promovezi gratuit anuntul, sau cumperi produse si servicii cu punctele sociale acumulate.

  Care sunt avantajele unui cont pe platform Mr.Mart?

  Daca esti comparator te poti adresa tuturor  comerciantilor din reteaua Mr.Mart. Roboteii Mart formeaza o retea globala ce ajuta ca oameni din toate tarile pamantului sa primeasca cele mai bune oferte. Distanta nu mai este un motiv. Poti sa-ti cumperi tot ce iti doresti. Kilometrii tocmai s-au transformat in click-uri. Primesti oferte relevante in functie de criteriile tale, pentru ca timpul inseamna bani pentru tine. In plus esti recompensat pentru activitatea de networking online, prin puncte sociale. Aceste puncte pot fi utilizate atat de comercianti, cat si de cumparatori. Magazinele  sunt localizate prin google maps:  asa ca poti stii unde este cea mai apropiata oferta.

  Daca esti vanzator  primesti cereri concludente,  selectate in functie de oferta ta. Iti poti deschide pagini pe reteaua Mr.Smart ce arata ca niste magazine online, unde ii upoadezi poze produsele tale, si adaugi descrieri.  Iti poti deschide magazine fara numar,  clasificate functie de categoria de produse pe care vrei sa le vinzi. Iti poti localiza magazinele prin goggle maps. Poti adauga cate locatii doresti. Cumparatorii  sa vina.

  Totul e simplu: iti faci cont, si iti setezi optiunea de utlizator, sau de comerciant. Optiunile se pot schimba manual din tabloul de bord al contului tau.

  Cu Mr. Mart cumparaturile tale devin smart.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>