• Music Gallery

  Cu prilejul Festivalului George Enescu, BRD – Groupe Société Générale aduce la București un proiect interactiv dedicat magiei sunetelor.Proiectul Music Gallery creat de echipa Jazz in the Park, unul dintre cele mai iubite evenimente din agenda culturală a orașului Cluj Napoca și hotspot cultural BRD – Groupe Société Générale.
  370347764_284784287527642_6300857447561244452_n
  Găsiți în galerie niște informații despre Jazz pe care probabil nu le știați. Apoi, aveți la dispoziție o bibliotecă de discuri și multe playlisturi pe care să le ascultați. Aveți instrumente și jocuri pe care să le testați. Aveți tehnologii și echipamente Hi-Fi pe care să le încercați.”
  Un insert în această expoziție și o invitație la interacțiune tactilă inspirată de sunetele muzicale va întâmpina vizitatorii înca de la intrarea în grădina Rezidenței prin instalația special realizată de către artista Raluca Arnăutu.
  Expoziția Music Gallery va putea fi vizionată și ascultată în perioada 01 septembrie – 01 octombrie la Rezidența9. La sfârșitul fiecărei săptămâni publicul este invitat la programul de evenimente conexe acestui proiect în care vom prezenta filme, concerte live, tururi ghidate. Music Gallery este un proiect itinerat la București de BRD – Groupe Société Générale împreună cu Fundația9 și Rezidența9.

  Inițiator Music Gallery: Festivalul Jazz in the Park

  Rezidența9 este un centru de cultură contemporană creat de BRD – Groupe Société Générale, într-o clădire declarată monument istoric de pe strada Ion Luca Caragiale, nr. 32. În prezent, împreună cu Fundația9, colectivul Rezidenței9 dezvoltă programe în acest spațiu unde gânditorii și creatorii relevanți se întâlnesc cu publicul și folosesc artele, cultura și dialogul pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>