• #MyBloodIsGold

  #MyBloodIsGold este o ocazie prin care alegem să acționăm ca și comunitate, ca și întreg.

  Și indiferent ce formă are pasiunea oamenilor pentru alergare sau care este locul lor în lumea alergării, pe toți ne definește un singur cuvânt: „împreună”!

  mybloodisgold_2022mascota0

   

  Ea este Goldye, mascota #MyBloodIsGold, iar cea mai mare pasiune a ei este să alerge și să ajute oamenii.

  La prima vedere, Goldye pare a fi un iepuraș, însă, dacă privim mai atent, ne dăm seama că, de fapt, ea este o pungă de transfuzie.

  Pasiunea sa pentru alergare este puțin atipică deoarece Goldye nu aleargă pentru performanță și rezultate, ci face asta pentru a salva vieți.

  Chiar dacă zâmbetul ei este atât de larg, sufletul său este gol, la propriu, iar asta se datorează numărului scăzut de donatori și lipsei constante de sânge din spitalele din România.

  Pentru ca sufletul său să nu mai fie gol, e nevoie de cel puțin 300 de donatori care să doneze sânge în perioada campaniei #MyBloodIsGold. Așadar, fiecare om care se va înscrie în campanie și va dona sânge în intervalul 5-19 decembrie, va simboliza o picătură imaginară de sânge, care împreună cu toate celelalte picături (toți ceilalți donatori) din campanie, vor umple „sufletul” mascotei.

  Cu ajutorul nostru, Goldye va putea transforma sângele nostru în „aur” pentru cei care se luptă între viață și moarte.

  Așadar, fie că ești liderul unei comunități, alergător amator sau profesionist, organizator de competiții, lider de opinie, influencer, susținător al fenomenului etc, vrem ca anul acesta să ne unim forțele, iar împreună să-i umplem „sufletul” lui Goldye!

  Scopul este ca împreună cu mascota #MyBloodIsGold să transformăm sângele nostru în „aur”, iar astfel, să le oferim celor aflați la nevoie o resursă vitală, ce nu poate fi cumpărată sau substituită.

  Campania #MyBloodIsGold este destinată tuturor alergătorilor din România sau oamenilor care sprijină fenomenul alergării!

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>