• #MyBloodIsGold

  Campania #MyBloodIsGold este destinată tuturor alergătorilor din România sau oamenilor care sprijină fenomenul alergării! Fie că vorbim de sportivi recreaționali, maratoniști, ultramaratoniști sau pur și simplu susținători al alergătorilor.

  261292071_3909203012516567_8059613235537494042_n

  sursa: www.321sport

  321sport #RunningCulture2021 lanseaza un apel prin care sa ne unim forțele pentru un scop comun: acela de a strânge 300 de donatori de sânge care să salveze viețile celor care au mare nevoie.

  „Pe 6 decembrie ne vom uni forțele cu alte comunități de alergare din România, cu competiții de profil și cu lideri de opinie și vom transforma sângele în aur pentru că mulți oameni au mare nevoie de ajutorul nostru. O donare de sânge salvează trei vieți. Împreună, reușim să fim mai buni și mai puternici și să îi ajutăm pe cei care au cu adevărat nevoie de noi. Dacă nu puteți merge chiar pe 6 decembrie, donați oricând până pe 20 decembrie.” spune Radu Restivan, fondatorul 321sport.
  Chemarea la donare este valabilă și pentru alergători, și pentru cei care susțin alergarea. Cei care sunt în București, pe 6 decembrie, la 7:30, locul de  întâlnire este în fața Centrului de Transfuzie Sanguină București (Strada Doctor Constantin Caracaș 2).
  Oricine poate dona sânge, dacă este major, are peste 50 de kg, este sănătos și se încadrează în condițiile impuse de centrele de donare.
  În ce privește condițiile pentru cei vaccinați anti-COVID sau trecuți prin boală recent, dat fiind că trecem printr-o perioadă în care regulile se schimbă frecvent sau diferă de la județ la județ, vă rugăm să sunați la cel mai apropiat centru de donare.În România există cel puțin un centru în fiecare județ: https://www.donare-sange.ro/centre.Primele 300 de persoane care vor face dovada donării vor primi Kitul Donatorului.
  #MyBloodIsGold este un proiect al 321sport, prezentat de Emia, susținut de SportVision și Sun Plaza, încurajat de Zuzu Fit și Nivea.
  Comunități de alergare, evenimente de profil și lideri de opinie care susțin cauza: Transylvania Mountain Festival, Runners Club, Running Iași, Unstoppable, Bucharest Running Club, Alpin Film Festival, Craiova Running Club și Asociația ZI de BINE.
  Mai multe detalii despre companie pes site-ul comunitatii: https://www.321sport.ro/

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>