• Noaptea Cărților Deschise 2023

  Editura Litera adună an de an cea mai mare comunitate de cititori din țară pentru a celebra bucuria lecturii cu o ofertă premium exclusivă, în ton cu importanța evenimentului, care să mobileze rafinat și inteligent până și cele mai pretențioase biblioteci. Noaptea Cărților Deschise înseamnă întâlniri cu literatura de top, dar și șansa apartenenței la o comunitate exclusivistă de cititori obișnuiți să fie mereu conectați la ce e nou și la ce e de neratat pe rafturile lumii.

  pe-23-aprilie-editura-litera-te-invita-la-o-noua-edi-ie-noaptea-car-ilor-deschise

  Ajuns la  cea de-a 11-a ediție, Noaptea Cărților Deschise este un eveniment marca Litera, care are loc anual în luna aprilie, începând din anul 2013. La inițiativa UNESCO, din 23 aprilie 1995 întreaga lume celebrează Ziua Internațională a Cărții și cea a Drepturilor de Autor, aducând astfel omagiu unora dintre cei mai importanți creatori de imagine și emoție literară: William Shakespeare și Miguel de Cervantes y Saavedra.

  E o reverență culturală și livrescă pe care cititorii de pretutindeni o fac autorilor care le prilejuiesc întâlnirea cu alteritatea, cu un celălalt ascuns într-o poveste. Editura Litera se alătura, prin acest eveniment, bibliofililor de pretutindeni.

  Sponsorul evenimentului: FAN Courier

  Despre Editura Litera

  Editura Litera are 33 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>