• Noaptea Cartilor Deschise #Acasa

  Pe 23 aprilie are loc Noaptea Cartilor Deschise #Acasa

  Cea de-a 8-a editie Noaptea Cartilor Deschise – cel mai asteptat eveniment de incurajare a lecturii – se desfasoară sub indemnul de a sarbatorii cartile de #acasa.

  tu-ce-faci-pe-23-aprilie

  Joi, 23 aprilie, de la ora 19, editura Litera invita iubitorii de lectura sa se alature de #acasa celebrarii Zilei Internationale a cartii si a drepturilor de autor.

  Organizatorii au pregatit un eveniment interactiv cu scriitori si actori ai teatrului romanesc ce ne vor incanta cu lecturi, povesti live si  mesaje de încurajare a lecturii:  Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Daniela Nane, Dorina Chiriac, Marian Râlea, Marius Vizante, Lisa Taddeo, Meik Wiking, Carolina Rabei și Stefan Ahnhem.

  Evenimentul continua cu o ecranizare clasica a romanului  “Numele trandafirului” de Umberto Eco, ce va fi difuzata in premiera pe Facebook, in parteneriat cu AMC Romania.  Cu o distribuție de excepție – Sean Connery, Christian Slater, Michael Lonsdale – filmul “Numele trandafirului” a fost recompensat cu două premii Bafta pentru cel mai bun actor  – Sean Connery – și cel mai bun machiaj, și cu premiul Cesar pentru cel mai bun film străin, iar pe 23 aprilie cititorii vor avea ocazia să îl vadă sau revadă exclusiv online la Noaptea Cărților Deschise #Acasă.

  Mai mult, www.litera.ro devine gazda reducerilor și cadourilor.  24 de ore de reduceri între 50% și 65% la întreaga ofertă Litera de cărți și ebook-uri și un kit cadou pentru fiecare cititor: romanul “Acasă” scris de Marilynne Robinson, una dintre cele mai iubite și apreciate autoare ale Americii, împreună cu o colecție de patru semne de carte minunat ilustrate.

  Cărțile ne conectează și ne ajuta sa traversam o perioadă dificilă pentru noi toți. De aceea, pentru fiecare comandă plasată în data de 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, Editura Litera va dona câte 1 Euro în fondul de donație pentru măști de protecție a asociației  ViitorPlus.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>