• evenimente noiembre 2019

  Nu lasa semnele de vremea rea sa te tina in casa. Deschide ochii si lasa exploratorul din tine sa priveasca lumea si pintre picaturile de ploaie si rafalele de vant. Oricum ne asteapta un noiembrie calduros.

  Ce poti face in zilele lui Brumar prin capitala.

  Pe 2 noiembrie la Muzeul National al Taranului Roman are loc lansarea de carte Fenomenul Cucuteni in culturile neolitice, bun prilej pentru pasionatii de istorie sa adune informatii.

  Sambata si duminica 2 si 3 noiembrie vantul schimbarii de toamna vine cu un targ responsabil la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35). A 23 editia a targului V fair  ne provoaca sa ne construim un stil de viata sustenabil.  aceasta editia de toamna se contureaza in jurul conceptului de shopping constient, local, cu designeri romani, colectionari de obiecte vintage si creatori de bijuterii.
  Pentru ca vremea tine cu noi pe 3 noiembrie la ora 09.00 se da startul la Baneasa Forest Run.

  Va plac jocurile. Atunci nu ratati in perioada 4-10 noiembrie 2019  Bucharest Gaming Week, unde toata lumea  gameri, youtuberi, si dezvoltatori de jocuri vor fi pusi pe joaca toata saptamana.

  Pe 5 noiembrie Aula Noua a Universitatii Bucuresti gazduieste Startarium PitchDay , o dupa-amiaza a investitorilor si o punte de acces catre toti ce vor sa inceapa o afacere. Editia de anul acesa sta sub semnul conceptului de mythbusting: invitați din mediul de business vor demonta acele mituri in dezvoltarea afacerelor catre tori cei care doresc sa dezvolte un start-up in viitorul apropiat.
  Intre 6 si 10 noiembrie are loc Urban eye Film Festival la cinema Elvire Popesco . Vi se pregatesc 5 zile cu filme si dezbateri, cu privire la influenta reciproca a mediului urban si al naturii. pentru copii are loc jocul De-a detectivii naturii din oras.

  Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti ne anunta Mica Saptamana de Muzica veche, editia a 11, intre 8 si 10 noiembrie. Programul anunta un recital de muzica veche la lauta, muzica din sudul Italieik, eveniment cu intrare libera, organizat de ICasa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Societatea Cultural Artistica de Tineret CONCRET, Grupul TRUVERII, in parteneriat cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti

  Festivalului internațional de film KINOdisea pentru publicul  tanar  va avea loc la Bucuresti intre 8 si 13 noiembrie. Cea de-a XI-a editie va  aduce pe ecrane  doua competitii internationale de lungmetraje la Cinema Gloria și Cinema Eforie,si 5 competitii de scurtmetraje la la Muzeul Grigore Antipa – Sala Multimedia.

  La Romexpo are loc editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei desfasurat intre 14 – 17 noiembrie 2019 la ROMEXPO,

  TEDxBucharest-Metamorphosis aduce o noua editie de discursuri memorabile timp de doua zile. Rezerva weekendul 16 si 17 Noiembrie pentru idei care schimba lumea.
  Sambata 16 noiembrie are loc o noua Vanatoare de comori arhitecturale in zona Dorobanti. Detalii pe www.vanatoarea-arhitecturala.ro.

  Pe 17 noiembrie avem Bookisit, primul târg de carte second-hand pentru copii.Intre orele 11.00 si 18.00 la ceainaria Mom O’Clock

  Intre 22 si 24 noiembrie ne asteapta o noua editie a Salonului Imobiliar Bucuresti. Tot in acest weekend are loc targul de vinuri GoodWine in Pavilionul B2 de la Romexpo,

  Impact HUB gazduieste  editia 14 a targului Made in RO cu tematica Design de Craciun, eveniment ce va avea loc pe 23 si 24 noiembrie. In cadrul acesteui targ de va desfasura si campania de stargere de carti pentru Biblioteca Comunală Sarmizegetusa.

  Casa Universitarilor gazduieste targul hand-made al toamnei, editia organizata de Asociatia Anonymo Muza intre 23 – 24 noiembrie, orele 10,00-19,00.

  A treia editia a Filmului Coreean va avea loc intre 26 si 28 noiembrie, la Cinema Muzeului Taranului.Intrarea este gratuita.

  Pe 30 noiembrie in zi de mare sarbatoare Arhiva de Geografie ne invita la cea de-a 14-a editie a Dealurilor Bucurestilor. Un tur pietonal cu participare gratuită si fara inscrieri. Fiecare strabate atat cat il duc picioarele. Turul incepe  de la ora 11:00, la Piata Unirii din Bucuresti, pe coltul cu Hotel Horoscop. Traseul  va insuma 10 kilometri: Dealul Mitropoliei – Strada Xenofon – Gara Filaret – Arenele Romane – Mausoleul din Parcul Carol – Teatrul de vară abandonat – Asmita Gardens – Parcul Natural Văcărești (Poteca Biodiversității) – Piața Sudului (Sun Plaza).

  Sambata 30 noiembrie  avem si targul Slow Christmas marca Detox Market, pentru cei ce vor un Decembrie diferit, modern si cu mai putine calorii.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • Magda says:Reply
  November 18, 2019 at 1:30 pm

  Multumesc mult pentru informatie!