• Nordic Film Festival 2022

  NORDIC FILM FESTIVAL își dă din nou întâlnire cu iubitorii cinematografiei nordice, invitându-vă la cea de-a treia sa ediție, ce va avea loc în perioada 22-25 septembrie 2022 în București, la Cinema Elvire Popesco din Bd. Dacia, Nr.77.

  Afis Nordic Film Festival 2022

   

  Cu un program ce cuprinde 14 pelicule de lungmetraj, #NordicFF aduce în prim plan perspective cinematografice unice și atipice, care celebrează diversitatea formelor și viziunilor artistice abordate de cineaștii din toate cele cinci țări nordice: Danemarca,Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia.
  Iubitorii de film din Capitală vor fi întâmpinați anul acesta cu un program variat, care se adresează tuturor vârstelor, care va include peliculele multipremiate „Run Uje Run”, „Hope”, „The Blind Man Who Did Not Want To See Titanic”, „Erna at War”, „Tove”, „Legends of Valhalla: Thor”, „My Dad, Marianne”, „Dreambuilders”, „Super Furball”, „Agnes Joy”, „Out Stealing Horses”, „Wildland”, „Beware of Children” sau „Tigers”. Proiecțiile vor fi subtitrate în limba română.
  Festivalul este organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Danemarcei în România, Ambasadei Republicii Finlanda în România, Consulatului Republicii Islanda în România, Ambasadei Regatului Norvegiei în România și Ambasadei Suediei la București.

  #NordicFF a debutat în februarie 2018, în București, fiind urmat, în 2019, de două ediții retrospective – la Sibiu și Chișinău. Festivalul a revenit, în 2020, la București, cu prilejul celei de-a doua ediții, care s-a bucurat de un real succes.

  Pe pagina oficiala de facebook: https://www.facebook.com/NordicFilmFestival gasiti programul si alte  informații suplimentare

   

  Sponsori: Ramboll și Novo Nordisk
  Parteneri media: TVR, Radio Romania Cultural, Blog de Cinema, Blogul unei
  Cinefile, CinEmil, CineFan, Cinefilia, CineGhid, CineJurnal, CityFemme, MovieNews,
  PRWave, RomaniaJournal, Zile si Nopti.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>