• Nordic Film Festival la București

  După Timișoara, NORDIC FILM FESTIVAL revine cu cea de-a patra sa ediție în București, în perioada 23 – 26 noiembrie. Festivalul va fi găzduit de Cinema Elvire Popesco, Bd. Dacia Nr. 77. În cele patru zile de festival, iubitorii cinematografiei nordice pot urmări 14 pelicule de lungmetraj, care prezintă diversitatea și aspecte inedite din spațiul nordic, în viziunile artistice ale cineaștilor din Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia.

   

   

  FLYER NFF BUCUREȘTI
  Nordic Film Festival are un program bogat și diver, cu filme premiate la festivaluri internaționale de profil, ce acoperă o multitudine de genuri. Fie că
  romance (Girl picture) sau pentru dramă (cum ar fi A Perfect Normal Family, sauBackyard Village), pentru un film horror (Lamb) sau istoric (Amundsen), pentru o biografie (Sonja:The White Swan), un film pentru copii (Supermarsu 2) sau un documentar (Maija Isola), se anunță un spațiu cinematografic atipic și captivant.

  Festivalul are următorul program:
  – Joi – Opening Night
  -Vineri – Thriller Night
  -Sâmbătă – Kids Morning & Drama Evening
  -Duminică – Kids Morning & Girl Power Evening
  Filmele sunt subtitrate în limba română și în limba engleză.
  Festivalul este organizat cu sprijinul Ambasadei Regale a Danemarcei la București, Ambasadei Republicii Finlanda la București, Consulatului Republicii Islanda în România, Ambasadei Norvegiei în România și Ambasadei Suediei la București.
  Prima ediție a #NordicFF a avut loc în 2018 la București, fiind urmată de alte două ediții la București (2020, 2022) și două ediții retrospective la Sibiu și Chișinău (2019). În luna septembrie a acestui an, Nordic Film Festival a fost găzduit pentru prima dată în Timișoara. Programul festivalului și informații: Facebook, Instagram și TikTok.

  Parteneri media:Blog de Cinema, CinEmil, CineFan, Cinefilia, CineGhid, CineJurnal, .filmecarti, MovieNews,Munteanu Recomanda, Nine O’Clock, Revista Famost, PRWave, RomaniaJournal, Zile și Nopți.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>