• Noutati de la Profitshare

  Daca ai blog, nu doar odata te-ai gandit cum sa faci bani din el. Monetizarea blogurilor, ca si pasiunea, cere de mancare.

  Cele mai populare metode de monetizare sunt: link exchange, advertoriale, bannere, articole.O noua metoda isi face loc cu popularitate: marketingul prin afiliere. Iti place un brand, sau pur si simplu folosesti acele produse si stii cum sa le recomanzi si altora. Iti pui un banner si in functie de numarul de vizitatori, sau conversii pe care le-ai realizat primesti un comision.

  Printre cele mai cunoscute platforme de marketing afiliat este Profit share. Acum poti castiga bani daca promovezi Quick Mobile prin Profit Share.

  Ce este Profitshare?

  O platformă de marketing prin afiliere care iti oferă ocazia de a promova pe blogul sau site-ul tau produsele anumitor branduri, iar cand un cititor cumpară un produs prin intermediul blogului tău, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs revine in buzunarul tau.

  QuickMobile este unul dintre brandurile care folosesc Profitshare și care ofera bani celor care le promoveaza produsele pe bloguri și reusesc sa vanda.

  Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depasesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

  Daca nu ai mai auzit de asa ceva, cauta pe internet, informeaza-te despre fenomen, afla tendintele, si povestile celor care au castigat bani din asa ceva. Marketingul s-a indreptat spre o noua directie odata cu revolutia digitala adusa de bloguri si social media.

  Cateva sfaturi de la cel mai buni oameni de marketing online:

  -Adu continut de calitate

  -Nu plictisi autorul

  -Totusi prea multa reclama strica

  -Daca faci reclama, sa fii in ton cu produsul

  -Sa ti se potriveasca, sau macar sa fie cat de cat in linie cu blogul tau, sau sa stii sa-l legi de tematica ta.

  Spor la scris si spor la conversii!

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>