• O zi altfel

  Brandul Becks a lansat pe piata  noua bere, mai usoara, cu doar 4% alcool, potrivita  pentru discutii lungi si libere, demonstrand ca lucrurile  in viata pot fi altfel: berea poate fi rafinata, dar cu un continut echilibrat de alcool.

  Pentru ca in fiecare zi putem alege sa avem parte de o experienta diferita, sa ne cream propria zi altfel, Beks a creat pe Facebook aplicatia „Cine spune ca, unde poți vedea cum arata o zi altfel in viata celor din jurul tau.

  Cine spune ca plimbarile in lift sunt plictisitoare? Oricand poti fi surprins de ritmurile tale preferate, exact ca in clipul de mai jos:

  Eu as defini campania prin: O zi altfel. Vrand nevrand, intram intr-un vartej al obisnuintei, al rutinei lucrurilor de facut zi de zi: trecem prin aceleasi locuri, salutam aceleasi persoane, si parca evitam din ce in ce mai multe. Avem anumite asteptari, si parca nimic nu ne mai mira. In metrou e aglomerat, la supermarket stai la coada o ora, iar liftul, sa ajung odata mai repede la parter, sa plec acasa.

  Cum ar fi o zi altfel pentru tine? Deja sfarsitul de saptamana a devenit prea comprimat si savurat in plina energie, asa ca eu deja ma imaginez stand pe o patura pe malul lacului Cismigiu, dand mancare la ratuste, si savurand dubla, cu fistic, ciocolata si menta.

  Cine spune ca iesirile in oras, in aceleasi locatii batatorite poate deveni o treaba plictisitoare, facuta de dragul prietenilor care abia asteapta sa iasa in oras? Incearca ceva diferit, bea ceva nou, poate un Becks Gold, sau inspirate din din stilul oamenilor din jurul tau.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>