• Octombrie si multe motive sa iesi din casa

  *Bounty Fair, cel mai mare targ de hand made din capitala are loc in zilele de 1 si 2 Octombrie la Casa Universitarilor Bucuresti; peste 50 de artisti, muzica, zona de relaxare cu mancare si sucuri naturale, ateliere creative. Taxa de intrare este 8 lei pentru adulti iar copii (pana in 14 ani) au intrare gratuita.

   

  14690842_1256071561102114_1678118208545670040_n

  *Ograda-targ de cultura si agricultura va avea loc in weekendul 1-2 Octombrie,  in Gradina Verona, din spatele librariei Carturesti; vinuri de Jidvei, carti, placinte, branzeturi, artizanat.

  *Dichisar-editia Yumm are loc sambata si duminca 8-9 Octombrie la Impact HUB; Va asteapta cafeaua aburinda, cola artizanala, bere din micro-fabrici, bijuterii hand-made, creatii vestimentare are designerilor romani.

  *Internet&Mobile World cel mai mare eveniment de IT si solutii digitale cu spatii expozitionale, lansari, conferinte, debateri si zona de networking. Pe 5 si 6 octombrie la Romexpo (Pavilionul central) aflii noutati din lumea e-comerce, social media, solutii cloud.

  *WordCamp Bucharest, pe 8 si 9 octombrie, la Camera de Comert a Romaniei

  *Creative Est Market:  15 si 16 Octombrie zile de intalnire pentru lucrartorii industriilor creative din Romania si spatiul est european, dezbateri ce vor tine intr-o veche hala industriala nedeschisa publicului pana acum: Industria Bumbacului Bucuresti (Splaiul Unirii, nr.160, sector 4).

  *Noaptea Caselor pe 15 octombrie, de la ora 18:00 cu un circuit unic al caselor si apartmenatelor ce au devenit centre de socializare: Casa Jurnalistului,  Casa Lupu, EFdEN.

  *Targ de Sfantu Dumitru la Muzeul Satului incepand cu 22 Octombrie pana duminica 30 Octombrie.  Iar duminica pe 23 de la orele 12.30, va avea loc resfintirea Bisericii Turea, monument istoric datand din secolul al XVIII-lea,  constructie religioasa adusa din judetul Cluj.

  *TEDex Bucharest-Ahead of time, 23 Octombrie, Sala Radio o zi plina de idei, muzica si motivatie

  *Pe 23 octombrie parcurge linia drumurilor de fier de odinioara, o calatorie ce evoca garile Bucurestilor de atunci si iti da intalnire cu cele de acum. Cladiri disparure, ziduri ramase, vechi si nou. Indicii: Gara de Nord, Gara Basarab, autogara Filaret cu cladirea istorica a ceea ce fusese odata prima statie de cale ferata a capitalei. Mai multe detalii pe pagina de facebook a organizatorului:  CalatorPrinGarileDeOdinioara.

  *Hiperfest-A 15-1 editia a festivalul international de film studentesc, intre 26 si 30 octombrie 2016, la cinema Europa; se anunta 5 lungmetraje, scurtmetraje romanesti dar si de pe alte hotare.

  *E-travel conference Hotel Ramada Park 26 Octombrie; eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania

  *Muzeul Satului organizeaza Targul National pentru artizanat si mestesuguri incepand cu 28 Octombrie pana pe 30

  *Tur Cultural Brancovenesc, pe 29 Octombrie, de la ora 14.00, tur organizat de Hoinari Romani. Punctul de intalnire este  Bisericii Coltea, apoi spre Biserica Sfantul Gheorghe cel Nou, Punctul 0 al Bucurestiului, Biserica Baratiei, Piata Unirii, Podul Beiului, Dealul Patriarhiei cu Turnul Clopotnitei, Manastirea Antim, Biserica Domnita Balasa, Curtea Domneasca (Centrul Vechi).

  *Sufrageria cu pisici vine cu o noua editie pufoasa:  incepand cu ora la Sufrageria cu Jocuri (Nicolae Filipescu nr. 57) va asteapta torcacioase pentru adoptie, prajituri de casa, sacose de panza si calendare, produse handmade si tricouri pisicoase. Cumpara articole pisicesti de la standul CATRYOSHKA, care doneaza Camerei cu Pisici o parte din încasările de la eveniment. Evenimentul este organizat de Camera cu pisici care salveaza pisicile abandonate iar cu anii stransi le vor lua tratamente, hrana si vor avea grija de pisicile care nu sunt adoptate la evenimentul de duminica.

  *A doua parte a istoriei liniilor de cale ferata din Bucuresti va avea loc pe  3o Octombrie amintind de ruta Baneasa-Obor; indicii; Casa Presei Libere, Gara Regala, Muzeul de Arta Populara Minovici, Parcul Herastrau, Gara Obor.

  *Start-up weekend: 28-30 octombrie, Impact HUB, cum sa pui bazele unei afaceri; schimba lumea cu idea ta

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>