• Olimpiada din Brazilia continua cu Jocurile Paralimpice de la Rio

  Din 5 August la Rio de Janeiro, Brazilia au inceput Jocurile Olimpice. Munca, transpiratie, si multa vointa au adunat sportivi din toate colturile pamantului: atleti, jongleri ai mingii, luptatori, toti si-au depasit limitele.

  Luna septembrie continua cu Jocurile Paralimpice de la Rio unde Romania va fi reprezentata de 11 cutezatori, pentru care imposibilul nu conteaza. Atletism tenis de masa, paracanoe, innot, ciclism, disc, toate sunt probe pentru care sportivii romani lupta cu propriile temeri.

  Nu voi continua acum eterna discutie cu lipsa investitiilor in sport, iar practicarea acestora este un lux greu de atins, iar visele au nevoie de bani pentru a deveni performanta.

  Asa ca uneori marile companii au in planul de CSR-sustinerea tinerilor sportivi. Compania Olympus, unul dintre cei mai mari branduri de lactate din Romania, sustine si anul acesta, ca si in anul precedent, echipa paralimpica a Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, care au loc in perioada 7 – 18 septembrie 2016. Cu 11 participanti, fiind cel mai mare numar de sportivi paralimpici pe care i-a avut vreodată Romania la Jocurile Paralimpice.

  Prin intermediul campaniei “Sustinem adevaratii invingatori”, Olympus are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare a mișcării paralimpice din tara, oferind sportivilor cu dizabilitatii o expunere care sa le asigure un nivel de notorietate crescut, comparabil cu cel al sportivilor fara dizabilitati.

  De tinut minte ca in perioada iulie – septembrie, Olympus direcționeaza Comitetului Național Paralimpic cate 50 de bani pentru fiecare stica promoțională de lapte de consum Olympus (1,5% și 3,5% grasime) cumparata. Mai multe informații cu privire la inițiativa începută de Olympus se pot găsi pe pagina dedicată campaniei: http://www.olympusdairy.ro/responsabilitate-sociala.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>