Ingrediente: 350 g penne rigate, 150 g ardei roşu tăiat cubuleţe, 150 g ardei galben tăiat cubuleţe, 150 g ardei roşu tăiat cubuleţe; 6 căţei de usturoi tăiaţi mărunt, 3 linguri ulei de măsline, sare, piper negru.
Preparare: Într-o tigaie punem uleiul de măsline, apoi adăugăm ardeii cubuleţe, usturoiul, sarea, piperul. Lăsăm câteva minute la foc mic, aproximativ 8 minute.
Fierbem pastele cu puţin ulei; apoi le scurgem de apă, şi le amestecăm cu mixul din tigaie. Pentru un aspect mai ieşit din comun eu am aşezat pastele în forma realizate in ardei, şi am decorat farfuri cu felii de ardei verde.
Poftă bună!
Particip cu acestă reţetă la concursul Inspiration Food Marathon”, organizat de Electrolux.
Mari Branescu says:Reply
November 19, 2012 at 10:53 am
Interesant. Arata bine, si se face destul de repede reteta.