• Pentru ca februarie

  Pentru ca dupa ianuarie vine februarie, cheful se sarbatorit trebuia sa vina de undeva. Dupa sarbatorile  de iarna , ce   intotdeauna   cer, multa cheltuiala . buzunarul trebuia stimulat sa lucreze. Tocmai ce am scapat de zarva iarnatica, ca se apropie cu pasi repezi luna iubirii,  cand totul e pur, simplu, plin de iubire, si bineinteles inimioare.

  Februarie a fost dintordeauna pentru mine cea mai teribila luna din an. Nu e nici iarna, nici primavara. Nici zpada, nici verdeata. Nici frig, nici cald, nici frumos, nici urat, nici sub, nici peste, nici hipo, si nici hiper. E cumva  plicticoasa, fara prea multe evenimente de mentionat.  Se face trecerea de la  amorteala zapezii la sunetul pasarelelor zgobii.

  Sarbatoarea de import a Dragostei  Valentine Day nu prea tine de foame pe plaiurile noastre mioritice. Sarbatori Dragobete doar ca raspuns la agresivele campanii de marketing  in luna roz a indragostitilor de pretutindeni: pisic care se pupa dupa ureche, iepurasi care se pupa in bot, vidre care se tin de mana, porumbei vesnic impreuna. De  parca pentru dragoste ar trebui o zi de sarbatoare. Oare a devenit atat de nesemnificativa, de fada ca ne trebuie doua sarbatori pe an, in acelasi timp, ca ne aducem aminte sa dam cuiva  iubit o floarea. Din punctul meu de vedere, iubirea asta in forma de inima roz si mare trebuie sarbatorita cu  orice ocazie.

  Pe aceasta ocazie salut lansarea muzica a doi artisti romania, care canta mereu despre dragoste; nu doar acum; ci mereu cauta sa fie sentimentali si aproape de inima; Impartim numai la doi se numeste compilatia Vunk si Andra.  O melodie vesela, optimista, ca asa se schimba vremea. Cu muzica mai trec zilele acestei luni deprimate. Daca ar fi dupa mine, as scoate februarie din calendar. Pur si simplu dintotdeauna numar zilele acestei luni: desi e scurta, parca trece cel mai greu. Nimic nu se leaga acum. Sau e doar parerea mea?

  Parca doar marketingul e viu in lunile astea: si oamenii mai sprinteni, si muzica.

  Sa vina primavara!

  https://www.youtube.com/watch?v=s1faPNV7Acc

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>