• Plantăm AER pentru România

  In fiecare an, pe 21 martie, planeta marchează Ziua Internațională a Pădurilor. Iar în acest an, JCI a lansat campania: Plantăm AER pentru România, chiar în săptămâna dedicată Pădurilor.
  273416840_4845461405530316_7724471466845843259_n
  Proiectul Make it Grow vizează reîmpădurirea zonelor de pe lângă București, precum și monitorizarea acestor zone. Campania de anul aceste este dedicata padurii de langa Parcul Comana, judetul Giurgiu, avand ca scop planatarea a 55555 de puieti de stejar.
  Mecanismul este simplu: fiecare din noi poate adopta un capac sau participa la planterea ce va avea loc pe 26 martie 2020, în Parcul Natural Comana.
  -pe pagina dedicata campaniei , selecteaza pachetul de 1, 2 sau 4 copaci,
  -vei primi certificatul pentru copacul tău ce urmează sa fie plantat de către voluntarii JCI București în cadrul celor două ediții anuale de plantare
  Pentru doar 25 de lei, te poți bucura de propriul tău copăcel achiziționat, plantat și monitorizat cu grijă de voluntarii JCI București.
  În dar, vei primi pe email  locația exactă unde copăcelul tău crește, se dezvoltă și generează AER pentru România.
  Eu mi-am ales stejarul, si deja am primit certificatul si coordonatele GPS ale copăcelului, pentru a-l supraveghea an de an.
   descrierea campaniei este prezentata pe pagina de facebook JCI Bucuresti:
  https://www.facebook.com/jcibucuresti/events

  #createimpact #jcibucuresti #makeithappen #makeitgrow #aerpentruRomânia

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>