• Plante medicinale

  La început de An Nou, Romfilatelia  trimite gânduri bune, urări de sănătate şi realizări tuturor iubitorilor timbrului românesc şi anunţă că introduce în circulaţie, prima emisiune de mărci poștale uzuale a anului intitulată „Plante medicinale”.

  www.romfilatelia.ro

  sursa: www.romfilatelia.ro

  Promovând „Farmacia verde”, emisiunea prezintă pe cele zece timbre imaginile unor plante medicinale cunoscute pentru frumusețea lor, la care se adaugă proprietățile benefice pentru păstrarea sănătății și a tratamentului unor afecțiuni.

  Denumite în limbajul popular şi “ierburi” sau “buruieni de leac”, plantele medicinale aduc, alături de frumuseţe, eleganţă şi sensibilitate, un remediu preţios pentru sănătate.

  Emisiunea va fi disponibilă de marți03 ianuarie, în rețeaua magazinelor Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online:  http://romfilatelia.ro/store/.

  Despre Romfilatelia

  Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>