• Tu ai auzit povestea lui Felix Baumgartner?

  Tu ai auzit povestea lui  Felix Baumgartner, un temerar made in Austria care a sarit din stratosfera de la 39 de km de Pamant, depasind viteza sunetului in cadere, atingand viteza de 1342,8 km/h?  Ai vrea sa-i asculti povestea?

  Pe 23 octombrie 2014, la Stejarii Country Club, se organizează conferinţa inovativă de leadership #BusinessOdyssey din seria Enlightening 3.0, eveniment din portofoliul Conference Arena. Invitat este Felix Baumgartner, singurul om care a sărit de la 39 de kilometri înălţime şi a atins viteza sunetului în cădere.

  Tu cand esti gata sa spargi barierele? Iti este frica sau nu ai modele care sa te inspire? Gandeste global si gaseste-ti sursa de energie dincolo de granite. Povestea mea in care mi-am depasit limitele a fost primul cros la care am participat. Nu am fost niciodata un bun alergtor pe distante lungi, dar in primul ani de facultate s-a ivit ocazia: Crosul Universitatii ce la vremea aceia se tinea pe traseul Facultatea de Drept-Podul Cotroceni-retur organizat de Departamentul de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Bucuresti; profesorul ne-a incurajat sa participam, iar impreuna cu un coleg ne-am hotarat sa facem ceva pentru prima data: sa alergam cat ne tin picioarele si ne-au tinut. Crosul a inceput la oa 11:00 din fata Rectoratului Universitatii, urmand traseul: Rectorat, Podul Operei, Podul Eroilor, Podul Cotroceni si retur, pe partea opusa a cheiului Dambovitei, cu sosirea in fata Facultatii de Drept. Si asa am spart gheata si au urmat alte competitii, si cate au sa mai urmeze.

  Asa cred ca a inceput si povestea lui Felix, devenind in prezent o sursa de inspiratie. In premiera pentu Romania, Marketing Insiders Group organizeaza cea de-a-treia Conferinta Enlightening 3.0 editia Business Odyssey, avand ca invitat pe cel care a spart pentru prima oara barierele sunetului, sarind din anul 2012 din stratosfera. Asa s-a depasit limitele. Evenimentul va avea loc pe data de 23 octombrie 2014 in Bucuresi, la Stejarii Country Club?

  Ce vei putea invata aici?

  -cum sa transformi riscurile in oportunitati;

  -sa gandesti dincolo de barierele normalului inpus de societate;

  -cum sa nu-ti fie frica sa fii tu;

  -sa aprofundezi legile leadershipului;

  -cum sa-ti incepi si sa continui propria ta odisee in lumea afacerilor.

  Pe scurt tematica conferintei se va centra pe antreprenoriat, initiativa, strategii, management organizational,modele de performanta.

  Dintre speakerii anuntati sunt:

  -Felix Baumgartner;

  -Heather White-CEO 2020 Communications Inc

  -Jean-Francois Fellacher-CEO Orange Romania;

  -Alex Gavan-alpinist si speaker roman;

  -Youssef Hautier;Managing Director Sonic+Pay

  -Robert Murray-CEO GPT Technical Services

  -Christopher Neesham-psiholog

  -Catalin Velescu-Managing Director 3M Romania

  -invitat special: Mihaela Radulescu

  Tu esti gata sa-ti depasesti limitele?

  Daca nu esti sigur, ai ocazia sa te gandesti mai bine.Poti castiga un  bilet în valoare de 414 Euro + TVA, doar daca te inscrii la concursul de pe blogul lui Cristian China Birta:

  http://cristianchinabirta.ro/2014/10/10/ia-sa-vedem-noi-pe-cine-trimit-sa-il-vada-pe-felix-baumgartner/.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>